Potrzebuje radia do 300zł, najlepiej czerwone podświetlanie, opcjonalnie bluetooth, żeby była technologia mosfet.
Printable View
Potrzebuje radia do 300zł, najlepiej czerwone podświetlanie, opcjonalnie bluetooth, żeby była technologia mosfet.
Polutowałem kable od samochodu do radia i nie jest źle na skali do 42 na 62 nie charczy ;) tak o około 10 jest więcej. Może szału nie robi ale jak na same radio bez wzmacniacza jest dobrze ;)
Orientuje sie ktoś jaka moze być max. wysokość głośnika w 8l w przednich furtkach ?
Zmieniam 13cm na 16cm z dystansem 6mm
nie mam pojecia jaka jest max wysokosc, ale ja mam 'dystans' 20cm i jest git
a ja mam takie pytanko, bo zainstalowany mam zestaw el comp 6 pod wzmakiem i jesli bedzie chodzil bez filtra gornoprzepustowego to czy moga sie uszkodzic glosniki? czy lepiej zeby jednak byl wlaczony ten filtr ?
Sorry, że się wtrącę. Mowa o plastikowych dystansach przykręcanych do boczków od wewnętrznej strony? Bo z tego co wiem, to możecie mieć problem żeby upchnąć tam jakiś głośnik 16cm na większym dystansie. Ja mam wklejony maksymalnie w tapicerkę i jest ciasno :)
dokladnie 20 mm :)
3d
ja mam zrobine w ten sposob
http://www.a3-club.net/forum/showthr...425#post995425
Skoro ktoś już rżnie tapicerkę, to zdecydowanie lepiej pójść za ciosem i przykręcić głośnik do ramy drzwi...