-
hu5tler, te lampy kt?re pokaza?e? w linku http://moto.allegro.pl/a3-00-lampa-t...848953267.html
to s? nowe oryginalne lampy Audi. Magneti Marelli robi cz??ci dla wielu producent?w na pierwszy monta?, wi?c je?li chcesz mie? porz?dne lampy i nie oszcz?dzasz przy tym, to te lampy s? najlepsz? propozycj?. Wk?ady przedlift, czy polift, b?d? pasowa?y plug&play, spi?ujesz jedynie jeden bolec od ?ar?wki kierunkowskazu pilnikiem , tak jak pisali poprzednicy.
-
Panowie i panie mam pytanie, w lampach mam wsadzone hidy, o ile na mijania ładnie wszystko świeci o tyle na drogowych jakoś ciulowato. Zasnawiam się z czego może wynikać słabe świecenie długich. Możliwe, że wynika to z faktu, iż mijania z hidami są ustawione za nisko/wysoko, co nie przeklada się na efektywność drogowych? Bo ustawienia są jedne chyba dla obu prawda?
-
może za słabe żarówki masz, a regulacja do drogowych jest inna niż do mijania jak się nie myle, więc może masz coś źle ustawione:)
-
Zgadza sie , światła drogowe i mijania sa ustawione na jednym mechanizmie.
Ustaw lampy w punkcie diagnostycznym i ocen swiatla drogowe:thumbright:
-
Powiem tak, żarówki mam nowe, tunsgram +90 więc to nie w tym problem. Odbłyśniki są ok. Światła są ustawione:).
-
a czy te żarówki na długich świeca Ci w podobnym odcieniu jak ksenon???, no albo masz takie wyobrażenie, tym bardziej świecąc długie ksenon też świeci, no chyba ,że zabiera prąd z drogowych he:D
-
Drogowe walą normalnie na zółto. W odbłyśniku też widać że mocy im nie brak:). Nie wiem czy powodem może być to, że żarówka hida jest wsadzona nie tak jak trzeba(za wysoko, albo za nisko) i przesto ustawienie jest nieodpowiednie?
-
jak myślisz ,że wina może być po str regulacji to się nią pobaw jeśli masz podłączone silniczki do lamp:)
-
Witam mam pytanie odno?nie aukcji :
http://moto.allegro.pl/xenony-h1-600...864170706.html
nie chodzi mi o to czy bd dobre lecz o to czy sprzedawca opisuje prawd?
''Czy nie b?d? mia? problem?w z policja lub przegl?dem technicznym? S?ysza?em ?e do ksenon?w trzeba zamontowa? jeszcze spryskiwacze i autopoziomowanie oraz konieczna jest dodatkowa homologacja na reflektor?
Odpowied? na pytanie:
Reflektory z cechami E4, E11, E13 itp. mog? by? zasilane zmiennym ?r?d?em ?wiat?a, nie ma potrzeby ?adnej dodatkowej homologacji na reflektory. Niestety nie mamy w ofercie system?w spryskiwania, jednak sugerujemy naszym klientom doposa?enie w takie systemy''
Jestem zielony w tych sprawach i mam pytanie czy takie xenony ''niby'' z homologacj? policja nie b?dzie si? czepia?a ? czy dow?d aut :D
-
Masz włożone polifty z przodu? Jeśli tak, to jak założysz spryskiwacze to policja na 99% się nie przyczepi. Spryskiwacze MUSZĄ BYĆ. Swoją drogą jak czytam te pytania i odpowiedzi, to śmiech ogarnia, koleś pisze totalne bzdury.