Macko ani.w.lefom ani w.prafom ,on nic nie.ogarnia ;)
Printable View
Macko ani.w.lefom ani w.prafom ,on nic nie.ogarnia ;)
Przytargali z warszafki turasa i kozaczom
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Zaś się opierdzielam.
Fałciu kupiles tego seka? Czy klijenta?
Ta kupił... Chyba sęka do kominka 😎
Stać go, w 95 r różnymi rzeczami siem zajmowau
Chudy ma.racjie,nie dla psa kielbasa
SECa brejdak robil i lakierowal
Skonczony i pojechal do Belgii :cool:
Natomiast dzisiaj spotkalem.heka,dostal szczauła dlugimi i odrazu zjechaul na.prawy i :cool:
https://i.postimg.cc/qhcqCPCp/IMG-20190130-154055.jpg
Mordo nieźle go wkrecileś na łobroty.. 8.5k plus 3.8 k... 12.3 k ło kurła szatan nie kogud
To i tak zwolnilem bo heko zamulil na.lewym :cool:
Wkrenć go na za pjenć dwunasta 😂
Prawilniakow puszczam :cool:
Jpr. ale jaja
Dłubie sobie w garazu takiego jednego sztrucla.pordzewialego :cool:,i slysze jak milka szczeka na kogogos ,wychodze i nie uwierzycie kogo pacze!!!
Chudy łajza przyjechaul domnjie :D
https://i.postimg.cc/9Rygz84j/IMG-20190130-184038.jpg
Faktycznie wylniały gruby i jaks blady,pewnie ze strachu :mrgreen:
Jo byłem, chciałem żeby mi pamp pszelot uspawał ale konjec końcuw wystawjam go na handel, bo do mje nje pszemawja.
https://allegro.pl/oferta/a4-b7-2-0t...ylk-7812104904
Kierwa panie,robilem co moglem.ale nie moja wina ze karosarz przetracony i czteroslad ten tfój afałefik
Troszkie niesymetrycznie ten wydeszek wyszedl,ale na wieszkach siadl elegancko :mrgreen:
a tam pjehtolisz pan. poprosze paragjon, skarbufka. :cool:
Fałciu pszy eresie dlubałeś?
Nie był taki szrot jak rzem go widzioł na rzywo więc nie muf tak szmalcofniku
Hello :)
Wstawać chopy i do roboty.
Ja idę slip
goł slip
31 stycznia 2019
r.
Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka
siema ekipa.
Dni mojej S4 są już policzone.
Szukam od kilku miesięcy następcy i w ślad za mocą...
Szukam czegoś powyzej 480PS
no i huy....
wbilem sie w jakieś superkarsy a z pensji robola to se moge co ponajwyzej obraz olejny RS6 czy Panamery Turbo kupić.
No więc przechodze chyba na pedalską strone mocy i rozwazam Alfe 159 sportwagon 3.2 Q4
tak na kilka lat....
Zawsze chciałem mieć alfe.
.Na audi już nie mam chęci ale myślę, że po przygodzie z tą piękną włoszką na kolanach będę przepraszać awaryjność esek :D
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Usuwam że znajomych na fejsbuniu. Pozdro
Chuya w doope Ci na pato spocie wsadzilem jak nayebany na polamanym łóżku leżałeś więc pozdrawiam i dziękuję za bierną ależ jak burzliwą znajomość :thumbright::cool:
Kucze skszypul, alfom to ja dzienkuje jechać do ślubu .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................
Panie skrzypul coś pan z uja spadł😎
Z alfy to hebelki tyllo można sfapować
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Widzę tyko dwie na otomoto 😎 obje z rosjepanym silnikiem 😂🤣 bjer obje coś słoszymy stego 😎 mam dośfjatczenje bo skuadam chińskie LEGO od Jasiuwy jako tester 😎https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...67792881e1.jpg
wpiehdole tam turbo to dopiero bedzie sie yebać :D
Gruby
już mufilem
Eske macie do ślubu wienc nie gengaj ;)
Tylko ozdoby magnetyczne drukowane zamówcie bo jak Was Andrzej przegoni 300 w mieście to z ozdób ino lepce zostaną :P
Ja jestem spokojnym kierowcą i po Łodzi więcej jak 250 od świateł do świateł nie latam :P
Ja nic nie potpisywałem.
Bez papjeru bende gengał.
Jaki andżej? Grabowski? 🤔
Grabowski to mi piwo podaje.
Nejman!
Bier Pan Quattroporte, o ile nie musi byc kombiak :)
w 159 nie było wersji GTA ale silnik o którym piszę i jaki mnie w tym modelu interesuje to właśnie ten żywcem wyjęty ze 156/147 GTA czyli 260konny JTS.
ewentualnie 1.75 turbo 200 konna i dzwignięcie mocy na te 260+ ale tu jeszcze nie rozkminialem czy są w tym silniku automaty i napęd 4x4
A tam pjehtolisz.
Hciałeź zabłysnonć to było się brokatem posypać 😎
Piątek dziś?
Tak :rolleyes::compress::bball::thumleft::cheers:
Kuhwa Michał skończ miauczeć o tych autach już. Nie czytam, piehdole, rower se kup.
jak mam wsiadać na rower to już wole pić.
Piehdole
obrzydzily mi ten srodek transportu aktywiści miejscy. Pedaloty jebhane.
Widze rowerzyste to budzi sie we mnie instynkt mordercy.
Czasem mam ich ochotę rozjezdzać jak motorynką kurczaki za młodu!
Mowa nienawisci!!!!
Brukselo widzisz i nie grzmisz !!!!
jaka mowa nienawisci.
Zwyczajne prawo do wolności słowa :mgreen:
w ogóle to co sie teraz odpiehdalają te lewaki to jakaś paranoja jest.
Na glupim FB sprobuj coś napisać na ciapatych czy organizacje charytatywne to od razu BAN i oczekiwanie na sond
Dla tego dobrE ze nie.mam fejsbuka :mrgreen:
Miałem już ochotę parę razy usunąć tego poehdolonego fejspuka ale kufa... sporo info jest z grup itp
Joo sporo się morzna dowiedzieć albo wyhaczyć jakiś nowy mauo urzywany rozrząd po 5kkm 100zl tańszy niż nowy. 😎
Jop
abo, że to UPG