Jeżeli chcesz wymieniać to proponuję nowe TYCa, będziesz przynajmniej miał pewność że wszystko jest ok i nie zaczną ci matowieć po pół roku, jak może być w przypadku używek. TYC robi naprawdę dobre lampy.
Printable View
Jeżeli chcesz wymieniać to proponuję nowe TYCa, będziesz przynajmniej miał pewność że wszystko jest ok i nie zaczną ci matowieć po pół roku, jak może być w przypadku używek. TYC robi naprawdę dobre lampy.
A mógłbyś podac jakąś stronkę gdzie można obejrzeć te lampy? Bo w Google nie mogę nić znaleźć, oferty na Ceneo też nieaktualne. Ile będa kosztować takie lampy?
Gorne mocowania sprawdziłem. W lewej lampie są klejone, ale się trzymają. Będe miał więcej czasu to zdejmę zderzak i sprawdzę dolne mocowania. Mam nadzieję że nei jest to trudna operacja?
To lampy o kt?rych pisz? Terrez http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-au...883936144.html
By? mo?e lampa wylecia?a z dolnego mocowania, zdejmowanie zderzaka opisane jest na forum i nie jest to zbyt trudne :p
może soczewki masz do wymiany i lampy do czyszczenia, po tym zabiegu zaczynają dużo lepiej świecić
Dziekuję Ci serdecznie :) Cena do zaakceptowania, myślałem że będzie gorzej ;) Sprawdzę mocowania, a jeśli będą uszkodzone to na wiosnę może kupie. Bo kurde ciężko teraz z kasą po zakupie autka. Pracy jeszcze nie mam, jedyną wypłatą jest to co rodzice dadzą lub czasem uda mi się coś dorobić przy komputerze ;)
Pytanie: w tylnych poliftach a dokładnie zamiennikach firmy TYC, w pudełku były dwa małe ślizgacze czy odboje (nie wiem jak to nazwać) - w którym dokładnie miejscu się je montuje? Wcześniej miałem inne zamienniki ale czegoś takiego nie było...
pokaz fote :)
Też to dostałem :D Jak zdemontujesz stare lampy, to będziesz widział że na krawędziach czarnego plastiku, po stronie wewnętrznej jest przyklejony identyczny silikonowy odbój jak na tym zdjęciu
http://fotofotki.pl/pliki_img/dn5wmz...pkqd_thumb.jpg
Przyklej go po wewnętrznej stronie zaznaczonego miejsca na zdjęciu.
witam mam pytanie,chce kupic angel eyes black tylko sprzedajacy powiedzial ze slabiej swieca w nocy niz orginaly.czy tak bedzie naprawde czy moze wystarczy wlozyc mocniejsze zarowki?prosze was o opinie.sprawa troszke pilna!pozdro.
Jak już ci tak sprzedający tak powiedział, to na pewno szału nie zrobisz. Poza tym za jakiś czas będziesz pytał jak uszczelnić lampy bo parują, co zrobić jak wychodzi pajęczynka, jak naprawić nieświecące diody, dlaczego klosz matowieje. Wsadź polifta,do tego HID i będziesz miał spokój. Ładnie wyglądają, super świecą i nic z nimi się nie dzieje.