Hmm wychodzi 350zł kosztu regeneracji plus z pewnością przesyłka, ale dalej pozostaje to jaeger a za 450zł mogę już kupić vdo plus oczywiście do liczyć koszt kodowania. A raczej wolę stawiać na bez awaryjność :)
Printable View
Hmm wychodzi 350zł kosztu regeneracji plus z pewnością przesyłka, ale dalej pozostaje to jaeger a za 450zł mogę już kupić vdo plus oczywiście do liczyć koszt kodowania. A raczej wolę stawiać na bez awaryjność :)
Jasne, jedynie proponowałem kolejne wyjście z sytuacji :)
pozwalając sobie na mały Off-top, koszt wysyłki Pocztą Polską dobrze zabezpieczając przesyłkę z dopiskiem ostrożnie 21 zł, koszt zwrotny pokrywa naprawaliczników, dostajesz ewentualne 2 lata gwarancji przy naprawie u nich.
Chyba, że masz zaufanego sprzedawcę to bierz VDO jak owieczka radził.
A czy jeżeli licznik jest uszkodzony to da rade ściągnąć z niego kod pin? I oczywiście czy da rade zaadaptować nowy vdo jeśli ma się immo3?
A jeszcze takie pytanie czy nie będzie problemu z przekodowaniem licznika vdo jeśli takowy kupię ?
Czemu ma być problem. Myślę, że ogarnięty fachowiec sobie z tym bez problemu poradzi.
a ja mam pytanie zeby wyjac licznik co trzeba rozkrecic przed tym? deske rozdzielczą czy coś? duzo z tym zabawy ? bo musze wskazówke ustawic.
W warsztaciej jest temat wymiany licznika na pelen fis a w nim demontaz licznika
Sorki ale przeszukalem caly wątek i znalazlem tylko jakis temat ze trzeba kierwnice zdjac itp, no ale chyba do wyjecia licznika i naprawy tych wskazowek co mam nie bede demontowal kierownicy i aribaga bo to smieszne, chyba ze trzeba bo nie wiem ;/
Żeby wyciągnąć licznik wystarczy pociągnąć mocniej ten czarny plastik pod licznikiem do siebie. Pod nim znajdują się dwa wkręty, które wykręcasz. Licznik ciągniesz do siebie i odpinasz kostki
Mój licznik jest podłączony dwoma kostkami + jeden zielony kabel dodatkowo jest jakby wpięty w kostkę. Czy tak powinno byc? Pytam bo mam zamontowany nieoryginalny alarm i chciałbym wiedzieć czy to czasem nie jest kabel od odcinania immo/zapłonu?