jak napisał kolega pawel_dziki tu niema porównania
na + dla KW
Printable View
jak napisał kolega pawel_dziki tu niema porównania
na + dla KW
kupowalem używany gwint KW V1 po równie symbolicznym przebiegu i również tak jak koledzy wyżej piszą:
KW lepsza opcja od AP choć nie można powiedzieć, że AP jest zły.
AP to też bardzo dobry, cichy i komfortowy gwint ale jak masz możliwość wziąć KW to bierz KW i o ile nie planujesz srogiej gleby to będziesz bardzo zaskoczony jakością i komfortem podróżowania.
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Nie no pewnie ze AP nie jest zly.
Nawet powiedzialbym ze bardzo dobry ale jednak KW jest o klase wyzej ;)
Rozumiem, dzięki za odpowiedzi :thumbright:
Witam potrzebuje małej pomocy od osób które maja / miały zawieszenie gwintowane firmy AP, problem polega na tym ze nie mogę podnieść wyżej samochodu z tylu regulacje rozkręcone na maxa, podam numery swoje
Lagi 65102290 A3112 sprężyny przód FOF 81097 09E12, sprężyny tył FOF 81122 numer 60281122 03G10, zawias miał pasować do a3 8p sportback 2.0 tdi, z góry dzięki za pomoc
Witam, pomoże ktoś w doborze gwintu do a3 8p 2.0tdi BKD ośka? Gwint który chcę kupić to MTS GOLD przeznaczony do quattro (niby nie ma różnicy czy FWD czy Q).
Maksymalny nacisk na przednią oś: 1106-1190KG
Maksymalny nacisk na tylną oś: 1220 kg
Czy taki zestaw będzie ok, do mojego auta? Kompletnie się na tym nie znam
Pytek naciski na oś masz podane na tabliczce za zbiorniczkiem. Stawiam ze takie same jak u mnie😎
Ja osobiście MTSa bym sobie odpuścił https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd41063460.jpg
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie takie same. Dlaczego odpuścić sobie? Jedni mówią, że jest spoko, inni że beton
Polska mentalność, bardzo mało osób przyzna sie do prawdy i powie,że jest źle😎
Wszystko zależy co oczekujemy od gwintu. Jeśli używasz auta tylko w niedziele to można sie zastanawiac🤔
Miałem okazję przejechać sie MTSem i jak dla mnie jest za twardy.
Ale trzeba zadac też pytanie,ile gwint jest skrecony?
Ja jeżdze na Eibachu i pare dni temu skreciłem go max w gół i powiem, że jest twardo w porownaniu jak miał jeszcze 1cm gwintu.
Brat ma w a4 gwint Bilstein z reg. twardości i porownujac do mojego Eibacha to u mnie jest beton😁
Ja osobiscie kierowałbym sie w stronę AP, ale decyzja i tak zależy od Ciebie😎
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Ja autem jeżdżę na codzień, nie jest to weekendowe auto, wiadome że nie położę go całkiem, chce tylko żeby było niżej niż na sprężyna eibach, żeby jakiś wygląd uzyskać przy feldze 19 cali