A ja polecam Epoke Lodowcowa 3 ! jest z czego sie posmiac :)
Wojna polsko-ruska niezle zakrecony film, nie wiadomo o co chodzi ale gra Szyca - mega POLECAM :)
PS. Oglądał ktos Terminatora 4 ? Jakies opinie ? :)
Printable View
A ja polecam Epoke Lodowcowa 3 ! jest z czego sie posmiac :)
Wojna polsko-ruska niezle zakrecony film, nie wiadomo o co chodzi ale gra Szyca - mega POLECAM :)
PS. Oglądał ktos Terminatora 4 ? Jakies opinie ? :)
Terminator 4? Ja ogladalem... Najgorsza z czesci. 6/10...
Obejrzalem i tego samego dnia zapomnialem o czym byl. Zbyt leniwa akcja, slabe napiecie, malo efektow, fabula "dziwna". Jak ktos jest fanem calej serii to warto pojsc, ale ogolnie szalu nie ma.
Ostatnio oglądałem troche filmów, nowych jak i starszych. Polecam:
Gran torino-świetny film,
Knowing-Zapowiedź też niezły,
Defiance bardzo dobry,
Spirit-fajny pomysł na film ale ogólnie nudny i do bani,
Hooligans 2- do obejrzenia ale bez szału, zresztą 1 też słaba, jeśli chodzi o tą kategorie to najlpeszy jaki widziałem to Rise of the footsoldier
Man on Fire -stary, ale jary.
Polecam:
- Dla Ciebie i Ognia - polski film, nie grany w kinach, nie grają znani aktorzy, dla mnie rewelacja, po dłuższym zastanowieniu czy nie stwierdziłbym, że jeden z lepszych filmów polskich
- Ondskan (Zło) - szwedzki film, według mnie dobry
Zapowiedz, calkiem, calkiem
tylko ta drewniana gra Nikusia Cage, on wszystkie role gra tak samo, ludzie sie smieja z seagala czy norrisa a cage jest nie lepszy
Epoke wlasnie obejrzalem, oglada sie, ale nudnawa, pare smiesznych momentow, dobry dubbing i tyle.
terminatora jeszcze nie widzialem, czekam na R5, ale gro znajomych mi mowilo ze sredni, serial kroniki sarah connor zdecydowanie lepszy , a faktycznie jest swietny
Terminatora warto zobaczyc Miro. Jest dobry, ale daleko mu do T jedynki i przede wszystkim hitowego T2. No i to żałosne zakończenie... Tak czy inaczej trzeba iść do kina :)
Year One z Jack Blackiem jest prześmieszny! Prawie dostałem skurczu ze śmiechu :D
Watchmen - Strażnicy
Dla mnie filmik bomba 9/10. Jon jest the best :)