Witajcie Panowie
Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą?
www.rs-tuning.pl
Printable View
Witajcie Panowie
Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą?
www.rs-tuning.pl
Dzwoniłem tam i co dziwne jest że powiedzieli że chip z hamownią zrobią w cenie 500 -550 zł co jest trochę dziwne przy cenach konkurencji a jakiś opinii o nich niemożna przeczytać na necie zbytnio, wiec miał jeszcze ktoś może styk z ta firmą? :)
A zna ktoś Car Connect, np z Elbląga?
Fajnie byłoby coś o nim wiecej wiedzieć. Robi to jeden gość. Wydaje sie kumaty w temacie bo wszelakie usterki elektroniczne usuwa z miejsca. Tematy szarpań przy dojeżdzaniu, cięzki rozruch na ciepłym zimnym jest mu znany. Programuje sondy itp itd. Ale niech jeszcze ktoś coś napisze jak miał z nim doczynienia. Programuje
Witka Panowie.
Naczytałem się tych postów na wielu forach - zamierzam zrobić program w mojej A3 8L 1.8T (AUM).
Niestety mam dylemat - gdzie w Warszawie NA CHWILĘ OBECNĄ polecicie mi pojechać.
O VTG czytałem wiele negatywnych opinii, O Rogalu (R-Performance) czytałem, że jest ok w sensie że zna się na rzeczy, ale też miał różne przygody (Seat Toledo).
Najmniej negatywnych opinii znalazłem o Masters Tuning (choć były też i negatywne).
Problem w tym, że większość wątków jest z przed paru ładnych lat, z tego względu chciałem was poprosić o ŚWIEŻE opinie osób które w ostatnim czasie robiły program na terenie Warszawy i okolic.
Kogo polecacie, co robiliście, jak wyszło, jaki był koszt i czy jesteście ogólnie zadowoleni.
Z góry dzięki za info!
Piona!
******ście - tyle się dowiedziałem że szok!
ja robiłem u Witka (R-performance) i jestem zadowolony, jednak nie był to zwykły chip tuning.
Dobra podzwoniłem po kilku miejscach i od razu mogę powiedzieć że Masters odpada bo krzyknęli mi 1900PLN za program i hamowanie i najbliższy termin za 2 tygodnie - śmiech na sali. Do wyboru zostawiłem sobie DR Tuning. Cena 1000PLN oraz R-Performance - cena ta sama (ale dużo pozytywnych opinii). Jestem już umówiony w R-Performance więc dam znać we wtorek co i jak ;)
Piona!
Osobiście nie Polcecam Ani Mastersów ani R-perfomance. Dr-Tuning nie znam ludzi.
Dwie pierwsze firmy wiecznie chore terminy i zawyżone wyniki nawet do 20km