To rozumiem, że odpalić auto i włączyć ogrzewanie tylnej szyby, odczekać 2-3 minuty i sprawdzić dotykiem czy lusterka są ciepłe ?
Czy można namierzyć jakie dokładnie mam ogrzewanie po numerze VIN lub wersji wyposażeniowej ?
(Kiedy się załącza)
Printable View
To rozumiem, że odpalić auto i włączyć ogrzewanie tylnej szyby, odczekać 2-3 minuty i sprawdzić dotykiem czy lusterka są ciepłe ?
Czy można namierzyć jakie dokładnie mam ogrzewanie po numerze VIN lub wersji wyposażeniowej ?
(Kiedy się załącza)
?????
jak mam lusterka z termo regulatorami od ilu st prawidlowo powinny grzac wersja 2001 r
u jednych uruchamia sie przy 8*C u innych przy 5*c
od czego zalezne to
od kondycji termoregulatora
a rozumiem myslalem ze moze sa rozne wersje a powiedz mi sam termo regulator mozna wymienic czy juz caly wklady bo mi ok 12 sie juz grzeje jak dobrze pamietam i jak cenowo to wychodzi
kiedys ktos bawil sie w przeklejanie mat grzewczych,pewnie sam termoregulator tez pojdzie ale rzezba jakich malo. musisz szukac na allegro albo u Franc lub elemenateur i popytaj o ceny
Witam dzisiaj był przymrozek i lustra mi nie grzeją a3 2001r. sprawdziłem po kodzie i podgrzewania nie ma jest tylko elektryczne sterowanie luster 6xc. Wcześniej wyjąłem lewe lustro i okazało się że jest ono z mata i tym termoregulatorem kable w lusterku też są ale nie podpięte i nie ma na nich prądu (2 różowe wtyczki) na prawym lusterku też są kable ale szkło już jest bez maty i termoregulatora. Proszę o link jak to podpiąć żeby grzało bo kiedyś ktoś to opisywał ale nie mogę znaleźć.