Zgadza się. Problemem w montażu tych spryskiwaczy może być dorobienie mocowania spryskiwaczy, reszta nie powala. Dla laika montaż nawet oryginalnego zestawu dedykowanego do A3 będzie problemem.
Printable View
Zgadza się. Problemem w montażu tych spryskiwaczy może być dorobienie mocowania spryskiwaczy, reszta nie powala. Dla laika montaż nawet oryginalnego zestawu dedykowanego do A3 będzie problemem.
Mam pytanie odnośnie jakie żarówki przychodzą do halogenów :) A3 8L po lifcie:)??
to będzie H7 wg. etki
http://img855.imageshack.us/img855/9...0707153735.jpg
Jak uzyskać takie efekt? Okleić? Pomalować? Oddać gdzieś?
Przy okazji, może ktoś będzie w stanie znaleźć zdjęcia S3/A3 z tak zrobionymi lampami, byłbym wdzięczny.
są folie na allegro do lamp czerwone,czarne, żołte i niebieskie nawet, on na bank ma oklejone folią ; )
h7 jest.
Wtedy przypadkiem nie będzie czerwonego kierunku? Jeśli tak to może polecieć dowód.
Panowie mam problem opowiem wam w skrócie mam przedlift xenon ori przetwornice wszystko ori :) kupiłem nowe ds2 żarniki philipsa lecz prawa zaczęła mi świecić na żółto a lewa czasem nie odpalała za 1 razem zaciekawiło mnie to dla testów zakupiłem hidy żarniki i teraz jest tak lewa świeci na żółto prawa normalnie lecz czasem nie odpala :/ wtf ?? i teraz małe pytanko czy czasem nie jest to oznaka padającego aku bo ładowałem go 3h przed zmianą żarówek pozamieniałem te żarówki i poświeciłem trochę światłami podłączyłem prostownik i na prostowniku na wskaźniku wyskoczył mi taki poziom jak na początku zacząłem go ładować a był pełny więc co może już spadać napięcie na aku powiem tyle że samochód mam 2 lata nie wiadomo kiedy aku był wymieniany firma akumulatora to delphi to pewno jakieś dziadostwo pozdro czekam na podpowiedzi
mi sie kiedyś nie zapalał jeden za 1 razem, wymieniłem akumulator i teraz wszystko działa