a do tylnych lamp montowałeś już takie cuda ??
Printable View
a do tylnych lamp montowałeś już takie cuda ??
Mateusz1900tdi do mnie pisałeś?
jeśli tak to z tyłu mam całe lampy zupełnie inne:thumbright:
Ale w Motocyklu montowałem dwu włuknowe (SMD x 27 szt w jednej żarówce) i niczym nie odbiegają od zwykłych, a porównanie mam bo w moto mam 2 żarówki obok siebie:D w maluchu mam też dwu włyknowe, ale na normalnych diodach i powiem szczerze że szału nie ma.
WAŻNE! jak będziesz szalał z tylną lampą to pamiętaj żeby sie upewnić żeby twoje nowe żarówki weszły w otwory w lampie- zwykłe żarówki są dosyć chude, a ja już jednego kompletu nie wcisnąłem w klosze :ncool:
I jeśli myślisz o kiertunkach to pamiętaj że masz przerywacz na bi-metalu i że jak włożysz diody to będzie szalał i szybko mrygał:D
koledzy a pozamontowaniu tych postojowek co mowicie jak was policja zatrzyma maja cos do nich?? Mial juz ktos z nimi sztycznosc??
powiesz że w IC kupieś taki :P:P:P dałeś po 13 zł za szt trzeba trochę ściemy im po wciskać
ostatnio mnie zatrzymali bo w pół mroku jechalem na dziennych + postojówki, po czym odpaliłem xenon i do tego, ani do tamtego nic nie powiedział. Myślę że najbardziej czepiają się o te wypasy kolorowe - niebieskie albo inne. Tu barwa jest lekko niebieska ale generalnie biała, ale jak trzepniesz sobie extra kolorek to na pewno przysapią;)
Za białe ledy w postojówkach nic ci nie zrobią, za kolorowe się przyczepią.
ja w innym aucie mialem biale postojowki i swiecily mi na bialo :D ale i tak dowod lecial bo mi mowili ze to niebeiski hehe :D:D
trzeba bylo w skrytce miec normalne żarowki i po sprawie.
Ja tylko pokazalem ,ze biore się za wymianę i odpuscili
wyróżnia się ciepły i zimny kolor świecenia na biało i jeden daje powłokę niebieską i w takim przypadku skoro Pan niebieski nie wiedział trzeba go uświadomić a jeśli dalej się upiera przy swoim to u mnie w schowku i z tyłu w podsufitce świeci typowy niebieski kolor i raz zadałem pytanie jeśli to jest niebieski to jaki kolor mam w samochodzie...nic się nie odezwał i odszedł:)
A ja mam postojówki Philips Blue Vision. Są niebieskie, ale świecą trochę mniej źółto niż zwykłe. Do białego albo niebieskiego światła jeszcze im sporo brakuje :-D. Czy też może za nie dowód polecieć?