Ja zakupiłem ValetPRO Snowfoam neutralPH + pianownice PA i się zastanawiam czy używać tego cuda na wosk... A jeśli tak to wiecie w jakim stężeniu żeby nie przesadzać?
Printable View
Ja zakupiłem ValetPRO Snowfoam neutralPH + pianownice PA i się zastanawiam czy używać tego cuda na wosk... A jeśli tak to wiecie w jakim stężeniu żeby nie przesadzać?
Czytaj na odwrocie butelki :P
Do PA 1:10 😀
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja w zmodyfikowanej pianownicy marolex używam tej piany w stężeniu 1l wody 50ml piany
TapTap from G2
No właśnie w takich proporcjach 1:20 jej używałem i pieni się wg mnie bardzo fajnie. Stężenie 100ml nie wiem czy nie za mocne będzie, ale spróbuje :)
Pisnownica PA bierze nie tylko roztwór z samej pianownicy ale tez miesza sie z woda bieżąca wiec musi być trochę mocniejsza. Do ręcznej pianownicy 1:20 jest ok
Jak pierzecie swoje mikrofibry? Pierzecie osobno wg zastosowania/grubosci czy wszystkie naraz? Jaki program wogole na pralce wlaczacie, jak mocno wirujecie?
Adbl micro wash - 45 minut 800obr temp 40*C
Szary jeleń - 2 miarki i tak samo z ustawieniami pralki.
Po adbl szmatki sa miększe i lepiej piją wodę
Akurat mam cos takieg: http://www.detailer.pl/sklep/pranie-...etergent-.html - ale mysle ze to wiekszej roznicy nei robi. A program wlaczasz do jakich materialow?
A nie wiem nawet jaki to jest - nie znam sie
Ale raz upralem i były nieodwirowane a okazało sie ze to program do firanek 🙈