Ślunzoki sie nie piehdolo w wyjaśnienia:cool: od razu kara;)
Printable View
Ślunzoki sie nie piehdolo w wyjaśnienia:cool: od razu kara;)
Tak jest.
Broń powinna być dozwolona, a za zBujstwo aby kara finansowa
Kto szybszy ten lepszy jak na dzikim zachodzie
Nie popieram takiej agresji na drodze ale skoro do czegoś takiego doszło, to gość z audi na bank nie był bez winy.
Swoją drogą pamiętam jak w dniu wesela spieszyłem się i zjeżdżałem z domu wąskim górskim szlakiem gdzie miejsca jest na 1 auto (są zatoczki co 500m na mijankę)
Zasada jest taka (z zimy), że pierwszeństwo ma ten co jedzie pod górę bo wiadomo: jak sie zatrzyma to koniec jazdy/pełzania i szukania przyczepności.
Pech chciał, że jechałem z góry na dół a naprzeciw mnie jakiś melepeta na obcej rejestracji.
Mnie sie spieszyło i już miałem wkuhwa czekając na tej mijance aż Jegomość zdąży do mnie dojechać.
Szybka ocena sytuacji: po prawo strumyk z uskokiem jakieś 10m po lewo góry
Myślę: na styk jak polecę kołami po obrzerzach skarpy to sie przeciśniemy.
No więc ruszam quattro z 5tys obr i pisda na tłoki.
Jakieś 20m przede mną gość odbija na lewo bo tam rów i krzaczory więc nie chciał zarysować swojego drogiego suva
No i strąciłem mu lusterko (moje to huy tam)
Wyszedłem, zapytałem w amoku czy wszyscy żyją
Gość pokiwał głową pokazując TAK
Trzasnąłem drzwiami i pojechałem dalej w dół.
Trochę mi żal się ludzi zrobiło ale tam i tak zasięgu nie było więc mogli sobie dzwonić w zaświaty.
Dopiero po północy po oczepinach podeszli do mnie i się okazało, że to moja rodzina. W tamtej chwili ich nie rozpoznałem. Z tego co mi kuzynka wspominała to byli tak zaskoczeni terenem, że mnie nie rozpoznali, dopiero auto pod salą rozpoznali i kierowca wożący gości weselnych im powiedział do kogo auto należy :mgreen:
Jak już się dowiedzieli co to za debil chciał ich pozabijać to się uspokoili bo znają mój temperament :P
Taki offtop ale sobota więc się produkuje.
Zdrówko!
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
3, 2,1 start
;) :D
Tylko za kierownicą się frustruje. Normalnie to spokojny jestem.
Pytanie czy jestem normalny 🤔
Raczej nie
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
fajna historia skrzypul, pisz częściej
zrobimy kronikę :mrgreen: