Witam
Potrzebuję numeru wtyczki do silniczka regulacji lamp poliftowego (przedliftowa wtyczka jest za duża)
Proszę o pomoc
Printable View
Witam
Potrzebuję numeru wtyczki do silniczka regulacji lamp poliftowego (przedliftowa wtyczka jest za duża)
Proszę o pomoc
Dziwne... U mnie wtyczki pasowały p&p przy przekładce na polifta i nic nie musiałem zmieniać, bo silniczek mam jeden przed, a drugi poliftowy (jeden się zjarał)...
To mnie zastrzeliłeś... Wiem że same silniczki różnią się wielkością, ale to że różnią się wtyczkami to nie wiedziałem. Nadmieniam że to fabryczna instalacja i nigdzie nie widać żeby wtyczki były zmieniane.
są inne bo zmieniałem i sie zdziwiłem:thumbright:
mateusz233
pogrzeb w necie, jest paru sprzedawców na allegro co sprzedają nowe wtyczki pasujące do różnych urządzeń. ja tak kupiłem wtyczkę do pompy sprysków. A i wtyczki na allegro złapiesz jak sie postarasz, a i szukaj tez audi na części, ja se znalazłem taką pod wawą, pojechałem i wyciąłem wszystko co chciałem po 5 złotych;)
A nie mógłby mi ktoś podać numeru tej wtyczki? Niestety nie mam ETKI ze względu na win7. Może na wtyczce pisze numer? Byłbym bardzo wdzięczny ;). O wiele łatwiej było by mi znaleźć gdybym miał numer...
jutro jadę do znajomego
zapewne przywiozę trochę wtyczek : do lam poliftowych, silniczków, halogenów itp. więc poczekaj z zakupem bo po co nowe kupować jak można używkę z pinami kupić za psie pieniądze
mariusz11111
W takim razie ja jestem zainteresowany tymi wtyczkami. Jak będziesz miał, napisz na PW to się dogadamy :D.
Dostałem wiadomość od jednego forumowicza, że numer tej wtyczki to: 8L0 973 703
mariusz11111
ja również poproszę pw z ceną jak będziesz miał wtyczki ;)
panowie tak jak juz pisałem co niektórym na priw wtyczek nie mam bo czasu zabrakło w sądzie mi sie przedłożyło
postaram sie jutro zorganizować pare wtyczek