przepalony żarnik też daje takie objawy..w sumie możesz go wyciągnąć i zobaczyć czy są na nim jakieś zmiany a później ewentualnie podmienić przetwornice.
Printable View
przepalony żarnik też daje takie objawy..w sumie możesz go wyciągnąć i zobaczyć czy są na nim jakieś zmiany a później ewentualnie podmienić przetwornice.
tak, wyglada to na przetwornicę, najgorsze to ze ona ma prawie 3 miesiące, działa ale dopiero jak wyciągnę wtyczkę i wsadzę, wtedy zaskoczy. A nie bede codziennie otwierał maskę i w kołko to samo robił ;/
mam pytanie, czy przetwornice bedą się gryzly jeśli jedna przetwornica bedzie analogowa a druga cyfrowa ? bo chcę kupic analogową miałem taka przez 3 lata i nic, nadal świeci a sprzedałem kumplowi, te cyfrowe jakieś takie ;/
nie będzie problemu, jedna z drugą nie ma nic do czynienia ;)
może ktoś z forumowiczów podrzucić linka jaki xenon można kupić...głownie chodzi mi o to żeby nie zakłocał radia i cb
I co odświeży ktoś te link:confused:i bo też jestem zainteresowany kupnem ale te liki wygasły :( A te co poleca david692 mają długi żernik i nie wiadomo jak go dobrze ustatkować w lampie bo nie ma metalowej obudowy...
PS: Mam CB :P
testowałem tzw. cyfrowe dokladnie max xenon (foto)
i powiem ze nic nie warte
testowane w trzech autach i zakłócenia radia, cb, w jednym nawet fis szalał
przetwornice slimy zakłócają cb
u mnie padla jedna przetwornica hella - kłopot z zapalaniem żarnika
kupilem zykla za 40 zł obenie nie widze tej firmy na aledrogo ale radzi sobie jak hella
david692 powiedz mi czy te xenony które polecasz nie będą zakłocać radia ???? komputer pokazuje mi tez spaloną żarówkę to nie będzie nic głupiało ????
chmiela przetwornice które pokazuje david wygladaja mi na zwykla analogowa, niestety komp pokaże tobie spalona żarówke i żarnik zapali sie i zaraz zgasnie