Panowie, mam pytanko- jakie radio mogę wstawić u siebie żeby móc podłączyć zmieniarkę albo coś innego na AUX? bo szukam i nic nie mogę znaleźć :/
Printable View
Panowie, mam pytanko- jakie radio mogę wstawić u siebie żeby móc podłączyć zmieniarkę albo coś innego na AUX? bo szukam i nic nie mogę znaleźć :/
do 8L bez kombinacji w instalacji concert I wystarczy
nastepnie dokupujesz zmieniarke ktora instalujesz w schowku np
http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka...078133229.html
Może też być concert II ale jeśli masz u siebie cana inaczej mówiąc jeśli masz licznik z zegarkiem cyfrowym .
nie mam FIS'a. za stary model niuni mam :)
dzięki- będę szukał concert I.
pzdr.
panowie i panie mam pytanie ;
czy do 2002 A3 moge ladowac concerta II z np 2005 A3 ??
czy musi byc z tego samego modelu 8L ??
dzieki za pomoc Seba
- - - Aktualizacja postu - - -
moze byc radio np z A2 czy tylko A3 ??
Możesz i dać z A4 8E0 jak i A3 8P0 tylko trzeba szlifować boki ale reszta spokojnie podejdzie jeśli chodzi o zasilanie itp. rzeczy
tzn jak boki z panela tak ?? z A4 widzialem ze radia maja ten aluminiowy pasek na gorze, mozna to normalnie sciagnac czy zostana jakies otworki I trzeba bedzie obcinac ??
- - - Aktualizacja postu - - -
aaa te boki trzeba tez szlifowac w radiu z A3 8P ??
czy tylko z A4
W oby dwóch przypadkach trzeba szlifować bo na górze o ile się nie mylę są szersze ,te radia jeśli chodzi o wymiar bardzo są do siebie podobne ..Pasek można ściągnąć bo jest przykręcany małymi wkrętami
Witam,chce założyć do a3 98r radio concert II teraz kilka pytań co trzeba zmienić żeby spasowalo i żeby grało? A teraz pytanie czy da się jeszcze do niego podłączyć tubę?