I dziękuje bardzo. A czy zaobserwowałeś jakieś negatywne skutki założenia gumek. szybsze zużycie innych elementów, czy wszystko w normie?
Printable View
I dziękuje bardzo. A czy zaobserwowałeś jakieś negatywne skutki założenia gumek. szybsze zużycie innych elementów, czy wszystko w normie?
odpadną ci koła z przodu. oczywiście lepiej się autko sprawuje niż na standardowym zawieszeniu :) oczywiście odczujesz jak założysz na przodzie całość i na tyle :P polecam sport :):):)
a może ktoś zaproponuje jakiej firmy kupić końcówki drążków i sworznie wahacza.
panowie mam pytanie bo przy gaszeniu silnika trochę taki dziwnie nim troche siepnie szczególnie jak jest jeszcze nie dogrzany. czy mogą być poduszki do wymiany ?? jesli tak to czy polecacie Poliuretan ??
to ,że silnikiem ruszy podczas gaszenia to norma, silnik pracuje na poduszkach w swoim zakresie, a jeśli wymienisz wszystkie poduszki na poliuretany to go bardzo utwardzi jednym słowem będzie hard core i z czasem zamiast uszkodzenia poduszki może uszkodzi się coś inne w silniku..poliuretany załóż na zawieszenie i na łapę skrzyni biegów i będzie dobrze
ja bym proponowal koncowki i swoznie "LEMFORDER" tylko w takie zaopatruje siebie i swoich klijentow
zawieszenie kompletne w poli już jest i to SPORT :) poduszka skrzyni biegów jeszcze nie zmieniona ale planuje a doradziłbyś gdzie kupić bo zawieszenie kupowałem w strong-flex były poduszki a teraz widzę ze już nie ma :(
gdzie kupic tulejke do łapy skrzyni- ten dogbone tak zwany , potrzebuje też gumy wkładu do tej łapy
Co polecacie ?
ja wkłady do tej dolnej kupowałem przez allegro - czerwone poliuretany
a tą boczną od skrzyni mam zamiar dac do regeneracji, czyli zalania gumą na nowo do tego mocniejszą - koszt 100-150 zł