Kostka w podlodze (PIN1 - czujnik temp -masa | PIN2 - czujnik temp-zasilanie | PIN3 - zasilanie maty | PIN5 - masa maty oraz elektryki - jak wyzej podlaczamy pod zbior mas
Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
Printable View
Kostka w podlodze (PIN1 - czujnik temp -masa | PIN2 - czujnik temp-zasilanie | PIN3 - zasilanie maty | PIN5 - masa maty oraz elektryki - jak wyzej podlaczamy pod zbior mas
"level completed" :) Wszystko jasne. Dzięki wielkie jeszcze raz. Trzeba ogarnąć wątek od A do Z i wstawić na warsztat.
Musze sie zebrac by zrobic poradnik, ale nie ma czasu.
Dodatkowo rozkodowalem kazdy przewod w fotelu m.in mata zajetosci, czujnik zapiecia pasa, lampki podswietlenie, elektryka
A w kostce od elektryki fotela oprócz głównych masy i zasilania są 4 cienkie dwa do lampki a pozostałe dwa? Wiem że w czarnej jest zapięcie pasów i zajętości.
U mnie oryginalnie sa 4 przewody w czerwonej, pewnie masz fotele jeszcze z jakims bajerem
Moze pamiec
Pamięć raczej nie. Kupiłem fotele z boczkami i panelu od pamięci w nich nie ma.
To nie wiem.
Jeśli mam A3 golasa z manualnym ustawianiem foteli i jest tylko poduszka i czujnik zajętości fotela kierowcy to dam radę podłączyć fotele od A5 z elektrycznym sterowaniem bez pamięci foteli?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak