A ja bym bral Hankook S1 Evo lub Good Year F1 Asymmetric 2
Printable View
A ja bym bral Hankook S1 Evo lub Good Year F1 Asymmetric 2
Może teraz coś zmienili z Dunlopami i się tak szybko nie ścierają ale ja ze swoich starych Dunlop Sp Sport 01 nie jestem zadowolony. A pod koniec ich żywotności na kałużach to był już "Taniec z gwiazdami" :)
S1 Evo swietne ale szybko trzeba kupowac nowy komplet, Dunlop sport maxxx bardzo dobre i jak na razie zyja ;) .
Jakie dobre oponki polecicie w rozmiarze 195/65/15. Glownie na trasy (niemieckie i dunskie autostrady), ma sie dobrze spisywac na suchym i mokrym. Przebiegi spore, bo ok 6 tys. miesiecznie.
Zimowki mam Dunlop SP Wintersport 3D i jestem zadowolony. Myslalem nad DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE, ale czytalem ze bardzo szybko sie scieraja.
James mi S1 wytrzymaly 20tys i juz nadawaly sie do wymiany, choc fakt faktem oponka lepsza od obecnego dunlopa, ktoremu jednak generalnie tez nie moge zarzucic ze jezdzi sie zle.
Cos za cos;)
Panowie muszę pilnie zmienić 2 opony. Niestety problem z kasa. :( Mogę wydać 500 zł na 2 szt. Wiem wiem nie za wiele. ;) Co polecicie bo teraz wybór jest ogromny a nie chce kupić też szajsu jakiegoś. Rozmiar to 215/45/17.
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam :)
Dunlopa Sp Sport 01 nie będzie nie rzetelny sprzedawca:(
Czyli dalej ten sam problem :p
Chyba zapodam Conti 3 albo Sport MAXX
Dodano:
Wybór oponki zależy od potrzeb kierowcy. Każda opona ma jakieś plusy i minusy.