to raczej nie mozliwe. być moze siła nawiwu jest mocniejsza i wydaje ci ze to temp
a probowalas moze sam nawiew na nogi, sam nawiew na szybe itd czy temperatura wydaje ci sie podbna.
moze jeszcze jakies obserwacje ....
Printable View
Przypuszczalnie temp na klimie ustawiona jest na 23 st, na podszybiu wg mnie grzeje znacznie mocniej, środkowy nawiew, chłód, temp ok 19-20 st max, nawiew na nogi coś koło tego jaka powinna być, czyli 23 st. Tak wygląda jeśli każdy nawiew jest sam wł. Dziś środkowy nawiew zaczął puszczać ciepłe powietrze, z tym, że tylko od str kierowcy, od pasażera nadal chłodne i ze znacznie mniejszą siłą nawiewu.
Jakieś pomysły jak przywrócić wszystko do normy?
effsi jesteś z Pajęczna woj.Łódzkie ?????
Ja tez EPJ :D
Witajcie to znów ja :P Poskładałem wszystko do kupy wszystko jest niby ok ale zostało mi kostek elektrycznych :P posiada ktos chcemat jak powinno byc to popodpinane tzn gdzie znajduja sie kostki w obudowie od nagrzewnicy i tych mechanizmach albo moze ktos plus minus podpowie :)
Mistrzem w tej dziedzinie jest DanioUK, pisz do niego ;-)
Wysłane z mojego Arc S za pomocą Tapatalk 2
zdjecia i coś sie ogarnie
Szukam i nie znalazłem nigdzie więc podepnę się pod ten wątek.
Jak działa nawiew w a3. Mam taki problem. Podczas załączania nawiewu słysze początkowo cykanie, potem ustaje. Po zmianie trybu nawiewu jest tak samo takie cyk cyk cyk i koniec nawiew działa dalej. Gdy wyłączę nawiew też pare sec cykanie. Co to jest?
Słychać to od strony pasażera z tym że jak rozebrałem schowek to przykładając ucho do wentylatora uznałem ze to nie jego wina, tylko jakby jakiś zapadni, nie potrafie tego wytłumaczyć . Miał ktoś coś takiego podobnego?