Tak one wygladaly podobnie tyle, ze nie w a3 tylko w golfie mialem i nie bylem zadowolony.
Tam gdzie na zdjeciu widac fotke diod w ringu tam tylko one swiecily a nie na calym obwodzie kola.
Printable View
Tak one wygladaly podobnie tyle, ze nie w a3 tylko w golfie mialem i nie bylem zadowolony.
Tam gdzie na zdjeciu widac fotke diod w ringu tam tylko one swiecily a nie na calym obwodzie kola.
ja własnie miałem takie kupic i wstawić do nich hidy bo kumpel ma takie w a4 i całkiem ładnie to wyglądało
LeoRulez a w tej chwili jakie masz w a3?? masz jakieś foty?
Mam zwykle ale jak bede wkladal w najblizszym czasie to pewnie ori hella bo do fk jakos jestem uprzedzony po tamtych ale roznie to moze byc jeszcze.
witam właśnie idą do mnie helle i będę przekładał pytanie mam co do uszczelek w okół lamp. obecnie mam uszczelke na kierunkach, ale na lampach przedlif tez helli nie mam ani jednej. powinny byc uszczelki czy nie ? gdzie to ew. kupic
a ja mam pytanie przyznaje nie czyta?em wszystkich post?w tylko kilka (ten z warsztatu r?wnie?)
chodzi mi o lampy soczewkowe ale nie hella tylko zamienniki jakie?...depo,tyc itd.
jak to jest bo jeden go?? powiedzial mi ze trzeba ci?? zderzaka kawa?ek ze trzeba kombinowa? przerabia? ca?a kostk? oraz ze silniczki z lamp przedliftingowych nie pasuja do poliftingowych ... co w zwiazku z tym zrobi? ?
troche sie tego przepstarszy?em bo sam bym je zak?ada? i nie wiem czy sobie z tym wszystkim poradze...
chodzi mi o takie lampy np
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=451881934
prosze rozwia? moje obawy ewentualnie :)
Nie tnie sie zderzaka tylko pare cm blotnika, tam gdzie obednie masz kierunkowskaz, silniczki tez pasuja.
a kostka? co z nią... bo najbardziej się bałem tych silniczków ale trochę mnie uspokoiłeś..
Dołoż200 pln i bedziesz miec helli oryginaly a nie jakis badziew. Calą procedure montazu tych lamp masz podane na tacy w dziale warsztat .
pzdr
Menar miałem identyczne Depo. To oczywiste ze będziesz musiał ciąć bo inaczej nie wejdą. Silniczki pasują bez problemu od lamp pzredliftowych tylko musisz się pomęczyć aby "chwycił" ale wchodzi p&p tylko ciężko. Wtyczki kup w ASO ja płaciłem 86,22 zł (nr katalogowy 1J0973724 i 000979225) wystarczy tylko zlutować kable i święcą:-)
ale ogólnie nie polecam tych lamp...mi popękały od wewnątrz po 2 tyg od kupna..może taki po portu miałem egzemplarza...nie wiem..kupiłem ori co prawda używki, jeżdzę już 3 miesiąc i jest ok:-)
Pozdr
kurde a te wtyczki da rade zmotać jakoś z allegro ? nie ma u siebie ASO .. nigdzie :(