moj problem rozwiazany :) wina lezała po stronie filtra paliwa, a jak sie spisze aku u mnie na jak długo to się okaze gwarancje mam na 3 lata wiec powinno byc spoojnie ;d
Printable View
moj problem rozwiazany :) wina lezała po stronie filtra paliwa, a jak sie spisze aku u mnie na jak długo to się okaze gwarancje mam na 3 lata wiec powinno byc spoojnie ;d
Centra oczywiscie mialo byc, dzieki :)
Co do akumulatora to mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z gwarancja. Moze po prostu trafila mi sie trefna sztuka.
Centra Futura
padly dwie co roku
polem polska produkcje ZAP ale tylko AGM
Witam
A ja mam pytanie, jak wyciągnąć akumulator z A3 (1999r.) ? Mój problem jest w tym, że śrubka, którą widzę gdy otworzę maskę kręci się dokoła. Gdy włożę palucha na jej drugi koniec czuje jak kręci się nakładka, która jest po drugiej stronie gwintu. Jak sobie z tym poradzić ?
Witam , czy może mi ktoś podopwiedzieć jaki najlepiej akumlator kupić , jakiej firmy jest najlepszy wmiare i jakie parametry powinien mieć ? Podaje VIN : WAUZZZ8PX6A056031
kup CENTA FUTURA , wszyscy chwalą :) najlepiej żeby było od 72AH w górę ja mam 77AH i smiga elegancko . Więc Tobie napewno wejdzie skoro już nowszy model masz
a ja o centra Futura słysze wręcz przeciwne wypowiedzi
Słyszeć a mieć doświadczenia to wielka różnica :) - mam u siebie Centre Standard i smiga od roku bez zastrzeżeń. Po prostu o aku trzeba dbać :)
ja mam future centre 72A i nie mam zastrzezen smiga jak najezy na mrozach tez nie ma problemu :P