M4ciek, ktory to rok 04?
Printable View
M4ciek, ktory to rok 04?
coś dużo przy max znizkach 1800zl......nie zal Ci pieneidzy? Nie lepiej wziasc w jakims dirctcie gdzie nie musisz placic za prowizje agenta przynajmniej?
rocznik 2004; zrobiłem wyliczenia w AXIe na ich www i wyszło 2400, jak zjechałem z bonusów to doszedłem do 2100 :o
1800zl to duzo? Kurcze, chce takie duze ubezpieczenie OC i AC!
Wczoraj rozmawialem z Link4 to wyliczyli przy znizkach 50%OC i 30%AC ubezpieczenie na 2300zl.
Problem jest taki ze wartosc samochodu przy takim ubezpieczeniu to wg ich wyliczen to 32tys zl...
O kurde, to ja chyba niezle przeplacilem
samo AC kosztuje mnie prawie 3 tys
malik ale oni chyba przenosza znizki z OC na AC, moze dostalbys jeszcze taniej, dzowniles do nich czy liczyles na kalkulatorze? Nie wiem, kiedys obilo mi sie o uszy, ze lepiej do nich dzwonic, ponoc wiecej znizek moga Ci naliczyc.
a od jakiej wartosci auta tyle ??
ja zaplacilem 2,400 od wartosci auta 47tys!! , 50% znizek AC i 60% OC, z tym ze w Warcie jest tak ze caly rok auto jest warte tyle samo, jak rozbijesz czy ukradna Ci w 10mcu to nie licza od aktualnej ceny rynkowej tylko od sumy na jaka ubezpieczyles
pomijajac ze chyba nie jest najwazniejsze gdzie najtaniej ale zeby w razie czego wyplacili bezproblemowo pieniazki
Miro, gdzie masz ubezpieczone auto? I jakim cudem wyliczyli Ci 47tys wartosci auta?
przeciez Ci napisalem ze w Warcie, auto liczone jako S-line ze zdjeciami, model 2004 + zderzak przedni z S3, oczywiscie zaznaczone wszystko ze przez moj kaprys a nie naprawa powypadkowa itd.
uwazam ze lepiej zaplacic 300zl wiecej a miec ubezpieczone od wiekszej sumy i co najwazniejsze bez utraty wartosci przez caly rok, a nie tak ze ubezpiecza mi od 45 a w pazdzierniku jak mi go ukradna to mi wyplaca 35