Strazaku - najlepszego ! :)
Printable View
Strazaku - najlepszego ! :)
Szymon, wszystkiego najlepszego
Szymon sto lat w zdrowiu i milosci:)
Szymon najlepszego!!!!!!! :)
Dziękuje, dziękuje, wszystkim dziękuje za życzenia, nawet nie wiecie ile radości potraficie w ten sposób sprawić. Uśmiecham sie do monitora jak czytam wszystkie posty i ciesze sie ze mam tyle wspaniałych kolezanek i kolegów.
Urodzinowa wódka juz sie robi i do odebrania na II MAzurskim Biwakowaniu - zapraszamy juz dzisiaj wszystkich ja i Dorotka
a ja tak trochę z opóźnieniem (nie było mnie przy komputerze cały weekend), ale równie szczerze i z całego serca - żyj nam 100 lat i zawsze bądź tak uśmiechniętym, pozytywnym człowiekiem Szymon!
Wszystkiego naj!
Strażaku również wszystkiego naj naj naj! Sto latek!
Przycinas :) Wszystkiego czego tylko kiedykolwiek zapragniesz, spełnienia najskrytszych marzeń, ZDROWIA, ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA :) wiemy OCB
Żebyś zawsze był tak pozytywnie zakręconym człowiekiem!
Brewka :D Sto lat chłopie :)
Monik, gusia, Yelon - dziękuje za życzenia :)
Przecinas - dzisiaj ja tobie życzę wszystkiego co najlepsze, no i tej 6 w Toto-Lotka
Brewka rosnij nam duzy :) sto lat z bananem na buzi::)
Nie podoba sie?
100 lat !
przycinas wszystkiego najlepszego !!! Sto latek i nie zapominaj o balansiku:shaking2:
Pozdr.
sto lat, sto lat .... :) Przycinas!!! :):) zdrówka, spełnienia marzeń, nieustającego balansiku :):) buziak taaaaaaaaaaaaki duży :)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...... (Strażaczku szykuj więcej tego urodzinowego bimbru)
*gsx_katana - dziękuje - na dzień dzisiejszy pragnę kolejnego OP(bo tęskno za Wami... bardzo za tymi co pamiętali ) marzenie jest zawarte w życzeniu Strażaka :) dbam o zdrowie tzn. nie licząc rannego wdychania ropniaka przy odpalaniu :) o pozytywnym zakręceniu nie mogę zapomnieć bo zmusza mnie do tego poranny balansik :)
*kamilkow - senks - mam nadzieje ze moja osiemnastkę wyprawimy w zakręconej przyczepie :) heheh w wiosce pomarańczy i cynamonu :)
*Strazak - senkiuł:p - dzisiaj mam 6 w totka i otwieramy legalna fabrykę A3 bimbru :) aaaa no i wykupuje ośrodek 2 cioci i 2 kuzynek :) przecież musimy gdzieś balować :P
*wildzia - fenkiuł - za życzenia! no i masz !przebudziłem się chwile po 24...po urodzinach i juz rośne !ehhh tylko szkoda ze brzuch rośnie mi jak taksówkarzowi na postoju!starość nie radość :D
*(A)rturo - marlboro (juz wyczerpałem swoje słówka w języku angielskim) hehe dziekuję - staram się żeby wszystko się podobało ale wiesz jak jest
http://images47.fotosik.pl/206/536e925c8e6312ce.jpg
nie można wszystkim dogodzić ps. nie ma to jak życzenia szyfrem :)
*wlodek - tumoroł :) Ty zaczarowany biwakowy kapeluszy!100 latek z Wami a balansik to moje sniadanie :)Włodziu biwakowy sąsiedzie! zaraz wygrywam 6 w totka i wciągam Cię w bimbrowo, strażakowa wytwornie bimbru:)....czarek będzie naszym testerem :)
*Żanetka - no i na koniec zyczenia od największej smieszki biwaku :)tu żeby podziękować musze wyszukać jakiegoś turbo słowa Atrzykiuł:) przez tego wielkiego buziaka nie wiem co odpisać :D hehe
****DZIEKUJE !!!
Oczywiście podziękowania i mój poziom angielskiego jest na poważnie heheheh ! senks,senkiuł,fenkiuł,marlboro,tumoroł - to mi się zebrało na podziękowania tą wieczorową porą :)
Przycinas, ja rowniez podlaczam sie do zyczen i najlepszego Ci zycze:)
Przycinas, pozytywny człowieku ;) spóźnione najlepszego dla Ciebie! rośnij duży :D
ooo daaaamn! Strażaku 100 lat...
I moja ulubiona Brewka się wczoraj zestarzała :D :* ja Ci życzę...szybkie spotkania ze mną :lol: a tak na serio to zdrówka i jeszcze więcej zakręconych pomysłów :D
...spóźnione ale szczere...
Szymon kolego:) spóźnione ale najszczersze życzenia i jeszcze 2x więcej lat przed Tobą:)
Marcin też wszystkiego najlepszego i do szybkiego zobaczenia:D
dzieki dzieki, nawet spóźnione sa miłe :)
ok, wracam do nauki :/
CccHhhhŁłłłłOoooPpppAaaaaKkkkIiiii szczęścia wielkiego, uśmiechu wiecznego, życia słonecznego i serduszka szczęśliwego
wszystkiego naj, naj, na dziś i na zawsze jush :)
mała
a tak dziś dzień chłopaka ... także wszystkim tu forumowym Wszystkiego Naj Naj
Samych wspaniałych i słonecznych dni,
Słońca w błękicie,
Uśmiechu przez calutkie życie,
Niech Wam się spełniają wszystkie marzenia,
No i w ogóle najlepsze życzenia :*
Sens :):):):):):)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :):):):)
Z sensem i wdziekiem zycze Ci duzo zdrowia, usmiechu na twarzy i spelnienia wszystkiego tego co sobie zaplanujesz :):):)
Sens - sensownie najlepszego :)
heheh Złotko, Cyc dziękuję serdecznie! :)
Sens :) i ja również dołączam się do życzeń, wszystkiego najpiękniejszego!
Sens najlepszego :)
Sens wszystkiego naj naj i duzo usmiechu na buzi:)
I ja dołączę się do życzeń. Wszystkiego Naj Najlepszego :-)
monik
Wszystkiego dobrego!Duzo zdrowka,szczescia i spelnienia marzen! STO LAT :D !!!!
Moniczko gorace buziaki z okazji urodzin przesyla Ci Przemek :):):):):)
Zdrowka zdrowka zdrowka, duzo milosci , szczescia i to co sobie wymarzysz :):):)
Duzo zdrowia i slodyczy Wildziocha zyczy:) Monik zyj nam sto lat i rosnij duza:) i samych piatek w szkole.i wszystkiego co sobie tylko zamarzysz
Monik zycze Ci wszystkiego tego czego sama chcialabys sobie zyczyc i jeszcze troche wiecej:)
Najlepszego monik :)
monia ... Wszystkiego naj naj :)
http://img195.imageshack.us/img195/9...eybirthday.jpg
oooo Mona wszystkiego co naj :)
dziękuję dziękuję bardzo :)
doti, ale piękny torcik wynalazłaś.. atomówkowy taki :D
A więc zdrowia... bo w metryce znów przybyło:P, szczęścia, pomarańczy,
niech Ci nagi larius w prezencie zatańczy! :P
Ps.: Będzie BAN? :D
monik najlepszego- 100lat
Monik - wszystkiego najlepsiejszego !!!
Sto lat Monia, wszystkiego najlepszego :)
100 lat młoda:D zdrowia szczescia i slodyczy
100 latek :) i jeszcze więcej :*
BadAzz to jest myśl :D
Najlepszego Monika ! :)
jak atomówkowy to bardziej taki powinnam dać :)
http://img203.imageshack.us/img203/6...irlsck232c.jpg
MONIA! Syskiego najlepszego :D Normalnie wszystkiego naprawdę wszystkiego naj :D
Najlepszego ;)
Wszystkiego najlepszego po raz drugi monik:) w koncu jestes pelnoletnia :D:cool: