QuattroMan, l...ę też ci robi ten Iphone 4 ?
Printable View
QuattroMan, l...ę też ci robi ten Iphone 4 ?
dzisiaj wrocilem do tel z androidem :) jestem milo zaskoczony, ze po wprowadzeniu danych konta google, mam wszystkie aplikacje z DHD :)
ale ameryke odkryłeś :D powiedz co masz lepiej :D nie mów że SGS2 :D
jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości...
http://www.youtube.com/watch?v=4n2Kp...layer_embedded
dmdash jak będzie tak telefony zmieniać to na 8p szybko nie uzbierasz :D
heheheh no pewnie coś w tym jest ;)
pfff tak samo jak gracze PS3 :D
Mariusz wrzuciłem granie na Galaxy 2, teraz wpadł mi w ręce Galaxy tab wgrałem sobie NFS Shift i powiem Ci, że bajka, szkoda tylko bo nie ma w zestawie kabla HDMI bo podobno można grać przy użyciu telewizora :D
czytam i czytam o tym sgs2 i czekam na niego w sumie, a co do taba to mialem okazje sie pobawic i super sprawa, chyba ostatnio jakis up androida byl do nowszej wersji :)
w Polsce jeszcze nie mam 2.3 na tab:/
a czyli to samo co sgs1 :/ zjarany jestem na tego sgs2, ale sgs1 tez nie pogardze :) a ty Bartek masz teraz taba na dluzej czy racze na chwile? Te taby to fajny gadzet, przyszlosciowy temat :) a na moto xoom jest honeycomb, a tu nawet gingerbreada nie ma :/
dostałam propozycje od Orange i nie wiem na jaki telefon się zdecydować - biorę pod uwagę tylko smartphone
oto propozyszon
Samsung Avila z GPS
Samsung Galaxy Mini
Samsung Wave 723
Samsung Omnia Pro
Sony Ericsson Xperia X10mini
Sony Ericsson Xperia X8
co poradzicie?!
thx
doti
Avili podziękuj od razu :) straszna lipa.
Z tych to bym brał Wave, bo całkiem niezły fonik + dobry wyświetlacz ;)
Poza tym ja kupuję fona z qwerty, pełen dotyk u mnie nie zbyt dobrze się spisuje ;P
ja aktualnie działam z Nokia C3, która ma właśnie qwerty :) i nie chce zmieniać, ale skoro proponują to ja się zajmę jakoś tym telefonem :P
Nie mogę znaleźć posta, w którym ktoś polecał jakiś fajny program do pisania smsów. Bo na moim HTC WF, który tak na marginesie nie jest dobrym smartphonem ( dzięki Wiolka za polecenie ;););), żarcik taki ) pisanie smsów to jakiś straszny wyczyn. Może ktoś mi przypomnieć nazwę tej aplikacji do smsów???
ciezko cos wybrac, ale x10 mini pro ma najlepsze z nich parametry. Avila to stary telefon i do tego zaden smartfone, a nie masz moze w dobrej cenie do wziecia samsunga galaxy ace? Moj kolega przedluza umowe w orange z tym telefonem i to jest dobra rzecz :D
galaxy ace jest ale za 549pln - nie mam zamiaru wydawać kasy na telefon , bo ten mój ma dopiero ze 3 miesiace
lawina zmien klawiature na swype
to bym wzial x10 mini pro, android, 5mpix, lampa, qwerty, pojemnosciowy wyswietlacz - chyba dobra sprawa.
Pytanie z innej beczki - orientuje się ktoś czy warto czekać z przedłużeniem umowy do 5 czerwca, kiedy Erę zastąpi T-Mobile? dużo się zmieni w ofercie?
I pytanie nr 2 ;) nie jestem pewna czy Era ma w swojej ofercie SGS 2, warto brać jedynkę czy lepiej pokombinować i kupić 2?
ja bym poczekał na ofertę nowej sieci T-Mobile:p
może na mieszać na rynQ:D
lawina --> www.ipmart-forum.pl
Ja tez bym poczekal na T-Mobile.
dmdash dzięki.
łomatkooo, czyli jeszcze 2 tygodnie :( ale chyba faktycznie lepiej poczekać, bo potem mogę żałować ;)
a co z tym SGS 2? mocno różni się od 1? warto dopłacić?
czy mocno się różni? MOCNO!
dużo różnic, przede wszystkim nowy android 2.3.3 wydajniejszy, procesor dual 1,2ghz, wiekszy ekran itd.
polecam przeczytać: http://www.chip.pl/serwis/smartfony/...ng-galaxy-s-ii
Mam sgs2. niedawno mialem sgs1. Jest spora roznica, przede wszystkim w wydajnosci.
Czy warta 1000 pln roznicy? pewnie nie. Ale jesli w promocji daja, to brac! :)
hylus, a jak z samym wykonaniem? podobno wydaje się solidniejszy niż sgs1.
ja po miesiącu burzy mózgów zamówiłam sgs2, czekam aż Era będzie miała dostawę :| początkowo miałam go sprzedać i kupić iPhone'a 4 (sgs2 mam za 350, a iPhone'a za 650), ale chyba jednak zostawię sgs2.. większość recenzji wyraźnie pokazuje, że SGS2 zostawia iPhone'a daleko w tyle.
sgs2 mam za 350, a iPhone'a za 650
takie ceny to przy abonamencie na firmę czy na osobę indywidualną ?
indywidualną, abonament multimedialny 139 zł (w tym 2GB internetu). jak się bierze ten abonament to ma się dodatkowo 300 zł zniżki na smartphone'a, więc przy normalnym abonamencie miałabym 650 i 950 PLN za w/w telefony ;)
Dzięki za info :)
A miał ktoś styczność z HTC HD2 albo HTC Desire HD,bo mam dylemat?
Bierz HTC Desire HD, nawet się nie zastanawiaj :)
lol to jaj mam 25 abonamentów w plusie i jakieś g**** za przeproszeniem dostałem ...
A co lepsze sgs2 czy htc desire hd? :)
Sgs2 to obecne najlepszy smartfone na rynku.
Zjada Iphone4 i wszystkie HTC jakie obecnie mozna dostac.
Jakosc wykonania duzo lepsza niz SGS1
poczekajmy na odpowiedz od HTC :)
nie ma bata samsung daje czadu :P
Obecnie mam HTC Desire HD przyjemna zabawka dla kogoś kto lubi duży telefon śmiga płynnie i nagrywa eleganckie filmiki jedyne co w nim mnie drazni to brak przycisku do aparatu ( zdjęcia trzeba robić palcem na ekranie a pojawiajacy sie przycisk jest tuż koło strzałki powrotnej więc czasami zamiast zdjęcia poprostu się wyłazi z aparatu). Do tego rozmiar... przy wsiadaniu czy wysiadaniu z samochodu majac go w kieszeni w jeansach gniecie ;) Ciezko obslużyć jedna reka. Dotyk działa bardzo precyzyjnie.
ale jeszcze nie można go kupić :)
ale na android.com.pl go już testują i na lockscreenie pokazuje pogode :D
czekam aż będę miał go w ręku i wtedy pewnie łyknę, żałuje że sprzedałem DHD to teraz muszę kupić nowszy model :)
Mógł by mi ktos przypomnieć jak w androidzie zablokować transmisję danych? Jade za granicę i nie chcę żeby telefon łączył się z netem
ściągnij APNDROID-a z marketu, skutecznie blokuje net-a.
dzięki :)