No to tu masz problem, szukaj miernikiem kabla który ma napięcie na włączonym radiu i znika po jego wyłączeniu, proste ;)
Printable View
nie musi być to remote można rownie dobrze podlaczyc zasilanie pod przewod anteny ( remote ze wzmaka pod przewod antenty + )
Witam
panowie posiadam radio MVH-160UI, Pioneer link: http://www.euronics.ee/t-en/56574/ca...neer/mvh-160ui
i mam problem bo stare głośniki po prostu mi ''wystrzeliły'' tzn spaliły się najpierw duże basowe a potem male sopranowe ... i wcale nie używałem max mocy ... koledzy mówili ze przy zakupie głośników mam zwrócić uwagę na parametry ''OHM''
teraz pytanie jakie kupić głośniki do tego radia zależy mi żeby mocno i ładnie grały i interesuje mnie tylko nagłośnienie na przód , czyli dwa duże basowe i 2 male sopranowe
Cena jaka mam zamiar wydać za ta wygodę to do 350 zł
Myślę ze pomożecie mi klubowicze w tym wyborze czekam na szybkie odpowiedzi
oczywiście klinknę pomógł i z góry dziękuję
na radiu ci się spaliły :) toć to radio ma 15 w w rmsie , może ze starości się spaliły , kup najsłabsze jakie znajdziesz i firmy powszechnie uważanej za dobrą np dls helix itp
- - - Aktualizacja postu - - -
loud nie służy do zwiększenia "mocy " w radiu robi takie przestery ze efekt już znasz
Sound power (RMS): 200 W
i nie spaliły mi się ze starości tylko były za słabe
a spaliły się przez to ze włączyłem muzykę głośniej z PD i wystrzelił bass wiec wyślij odpowiednie głośniki do tego radia żebym mógł słuchać muzyki na volume 100% nie obawiając się ze nie wystrzelą o
Witam. Czy ktos mial stycznosc z radiami marki Krüger&Matz? Jak sprawuja sie z Car Audio?