kazdy markowy , sony stare lepsze , pionki to samo ground zero co znajdziesz będzie dobre , jak budżet to może być blaupunkt lub velocity
Printable View
Mirek moze bys rozwinal troche mysl?;d
to nie gra szumi w tle jak każde pseudoradia i pewnie sie posuje 3 razy w roku , zrobione po taniości , wyjscia rca jak są to sygnał z nich też lipa , kup cokolwiek markowego , a bedzie lepiej kolejnośc przypadkowa sony , pioneer , kenwood , alpine clarion , itp
Tylko ze zalezalo mi tez na nawigacji w radiu. A jakie radio bys polecal do zestawu Car Audio ze wszystkimi wejsciami i ****relami zeby nie bylo problemow z podlaczeniem glosnikow tuby i wzmacniacza?
jak tanie to to
http://www.stopolgroup.pl/avx-1057,3...2896#productBM
radyjko w budżet lidze
A co bys powiedzial o radiu marki AEG? Miales z nim stycznosc? Chodzi mi konkretnie o ten model :
AEG AR 4026 DVD
A moglbys mi polecic jakas mala tube? poniewaz po poprzednim wlascicielu zostala tuba zajmujaca caly bagaznik, a mnie to nie kreci. A skoro juz kable i wszystko jest pociagniete to myslalem zeby cos tam zamiast tego kolosa malego wstawic. Nie znam sie zbytnio na car audio moze bys mi troche doradzil?
Czy to cale okablowanie podejdzie do innego modelu tuby i radia?
Panowie, lepiej zakupić DLS R6.2 czy DLS X-SA62 ?? Nic nie słyszałem o DLS X-SA62 i w sumie ciężko o jakieś konkretniejsze informacje.