to juz też stary model teraz odpowiednik albo lepszy jeszcze nie testowałem ale będzie okazja rc 6.2 ma podwójne zawieszenie jak kiedyś vega 104d i 100 rms , tweeter tez inny niżej cięty można oczekiwać więcej
Printable View
Masz na myśli te? http://allegro.pl/dls-glosniki-zesta...508166773.html
Troszkę kosztują, a na necie nie ma w sumie za dużo informacji na ich temat.
Zgrałoby się to z Xtantem 603x ?
tak te sprzedałem , i będę stroił zobaczę co warte ale wygląda na to ze ciut lepiej od r6.2 zobaczymy
- - - Aktualizacja postu - - -
sugerowałbym coś 100w /kanał ale 75w dobrej firmy tez starczy , te modele zawsze były dla miłośników tłustego grania ale większkość taka jest , każdy lubi jak mu nogawką potrzęsie , większy tweeter powinien dać więcej średnicy niższy podział też powinien dać poprawę , testu nie znajdziesz bo nie ma to nowość , większość pisała ze r6.2 to już nie to samo co r6a ale w r6a poza woferem nic nie było dobrego teraz jest inaczej , ale jak chcesz je do 8l to musisz dobrze drzwi zrobić są wielkie i ciężkie (maja większy magnes niż r6.2 o centymetr ), inaczej to nie zagra .
Witam
Posiadam Audi a3 1.6 101km jest w niej oryginalna tuba montowana w tylnym nadkolu i mam pytanie czy będzie możliwość podłączenia jej po radio ALPINE CDE-180RR ? I jaka ilość głośników znajduje się w samochodzie czy to zależy od wersji wyposażenia ?
nie wiem jaki mam system, gdy podlaczylem radio przy standardowych kostkach gral tylko przód, slyszalem ze mozna ominac adapter i subufer podłączyć za pomoca zlacza RCA czy jest taka mozliwosc ? W samochodzie sa tylko standardowe kostki i jedna czerwona do ktorej doprowadzony jest tylko jeden przewód.
A wejdzie tam mini ISO ? bo mini iso jest bardziej kwadratowe a ten adapter ma bardziej podłużna kostke