jak pisali koledzy, na tyl nie ma wiekszego znaczenia jakie kupisz, ale ori na pewno beda dobrze spasowane, co do przodu to nie ori lubią parować no i czasami ciezko je ustawic, a z tego co czytalem na forum to i bardzo kiepsko swieca.
Printable View
jak pisali koledzy, na tyl nie ma wiekszego znaczenia jakie kupisz, ale ori na pewno beda dobrze spasowane, co do przodu to nie ori lubią parować no i czasami ciezko je ustawic, a z tego co czytalem na forum to i bardzo kiepsko swieca.
Oryginalne lampy tylne produkuje Magneti marelli. Ja mam z tyłu TYCe i nie narzekam. Spasowały idealnie, nie parują. Szukaj na allegro lamp, w których opisie pisze, że to TYC, albo zadzwoń do sprzedającego żeby się upewnić. Mi udało się kupić nowe za 87 zł za szt :D. Myślę że nie ma sensu przepłacać za oryginał w przypadku tylnych.
Odnośnie przednich to niektórzy polecają TYC, ale ja miałem z nimi złe doświadczenia i zmieniłem na oryginalne Hella.
Zgodze sie z kolega, zalezy jak kto trafi, ja osobiscie mam TYCe, nie mam z nimi problemu, a w połączeniu z hidami swieca rewelacyjnie ;)
Pozdr! i wesołych świąt
:)
Dokładnie, z przodu i z tyłu mam TYCe, nie parują, zero problemów z ustawieniem, świecą bardzo dobrze, tył idealnie pasuje. Odradzam z kolei DEPO, bez względu na to czy przód czy tył.
Ja też TYCe przod (tył tez) i mogę powiedzieć, że swiecą lepiej niż 11 letnie przedlifty, który miałem :P W koncu widzę wszystko na drodze.
Wie ktoś może czy TYCe przednie sprawiają problem przy montażu zderzaka od S3? bo gdzieś czytałem ze podobno się chowają i widać szpary miedzy lampami a zderzakiem..
jakie xenony kupić do A3 8l 35w czy 55w ?? i czym on się różnią.
55w to hidy, a Ty chcesz palnik do xenonu?
Cały zestaw do zamontowania w samochodznie czyli palniki i przetwornice
ale hidy- zestaw, czy ori lampy xenon?