Siema
Z 15 się udziela xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Siema
Z 15 się udziela xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
może osób mało, ale najważniejsze, że mamy bezcenną wiedzę w tematach, rysunki, porady etc. które nieraz życie ratują :)
To prawda Sarinku :) Życie to mi nie raz ratowałeś, a jeśli nie moje to chociaż moich trójek. Nasze gadki najczęściej zaczynał się od słowa "etka" :cheers:
A przy okazji, czy znacie może kogoś kto ma teraz do sprzedania eskę 8L poliftową, ale w kolorach Nogaro Blue lub żółtą jak miał Grabek:confused:
O masz następny szuka :mrgreen:
Kurła jakbym wiedział ze taki popyt na osjem ell to żonki yabole bym puścił na allegro na aukcje z cena minimalna :mrgreen: a nie o****łem za pies jebhauł
Kilka miesiąc temu sprzedałem, Ostatni wypust, bamik, ABT ori :rolleyes:
https://youtu.be/u_qOWeXXV40
Sobota.
Noom fajna bo abt, program, gwint ori inox abt, do tego aby szybra brakowało a tak to full wypas, ja Big brejki wpakowalem...
Jedynie trzeba było maskę zderzak i błotnik przod polakierować bo moje pimpki mi kiedyś ja obskoczyly i zrysowaly a ja czaus nie mam i nie chciało mi się już tego lakierować tym bardziej ze zolty i mega ciężko z kolorem się wstrzelić i puściłem znajomemu...
Teraz trochę zaluje bo z tego co widzę to można było poświęcić tydzień dwa na polakierowanie i by przyłoił na niej bo ludzie szukają dobrych 8l z końca produkcji a tu jescze kolor i wyposażenie robiło robotę
Na biednego nie trafiło ;)
To jak jusz biznesy to kolega szuka RS lub S w wielkości A3
Budszet 150tys zł i rocznik minimum 5 letni
Więc z RSów odpada 8P które i tak będą poza budżetem i 8V polift z tego samego powodu
Ogólnie yebać... dacie namiary na S3 8V przedlift bo fajne sztuki po 17roku też będzie ciężko w 150 ziko sie zmieścić
A jednak sensownie by było zanabyć coś sensownego a nie "szwajcara od ziemi niemieckiej kupionego od Turka z placu na austriackiej ziemi z przebiegiem ustalonym już na polskiej granicy..."
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka