wszystko ok ale jak znajdzie sie amator cudzej wlasnosci (a takich nie malo w polsce) to 150zl pojdzie sie jeb.. w pi.. :evil:
Printable View
wszystko ok ale jak znajdzie sie amator cudzej wlasnosci (a takich nie malo w polsce) to 150zl pojdzie sie jeb.. w pi.. :evil:
no dlatego Ci piszemy ze na polskie warunki to trzeba na poxipol a nie na te klipsy z kompletu :twisted:
jak nie poradza odkleic to caly gril "zakosza" a wtedy jeszcze wiecej stracisz :twisted:
i tego sie obawiam :evil:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michael21j
dopoki nie zaczne trzymac A3 w garazu albo na parkingu strzezonym to raczej odpuszcze temat :(
Jak przyczepione do katoserii są znaczki: A3 i oznaczenie silnika np. 1.8T, na kołkach czy na taśmie 2 stronnej?
Raczej na kleiku :) bo mi oderwalii gowniarze i nie bylo dziur chyba ze tez juz mialem nie ORI ale wydaje mi sie ze raczej na klej chodz nie dam glowy uciac ;] :mrgreen:
sa przyklejone ale czym to nie wiem :PCytuj:
Oryginalnie napisane przez Bielkins
hehehe pewnie gumą do żucia.. ale nie tak serio to czyms mocnym bo zostal mi tylko slad po koleczkach na srodku ktory musze zamaskowac :) dlatego jakby ktos mial na sprzedaz te emblematy to prosze o kontaktCytuj:
Oryginalnie napisane przez michael21j
no wiesz w tych czasach wszystko jest mozliwe ....i czasami gumy do zucia przytrzymuja czesci w silniku :lol:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wother
Z tego co wiem to przykleja się te znaczki na taśmę dwustronną po uprzednim rozgrzaniu i trzyma jak złoto i nozem trzeba je odcinac lub specjalną szpachelką.