Propnuje zdjąć zderzak :thumbright: może troche więcej roboty ale jest pewność że nie pourywasz zaczepów i wszystko ładnie wejdzię na swoje miejsce :o Ja tak zrobiłem i jest :thumbright:
Printable View
Propnuje zdjąć zderzak :thumbright: może troche więcej roboty ale jest pewność że nie pourywasz zaczepów i wszystko ładnie wejdzię na swoje miejsce :o Ja tak zrobiłem i jest :thumbright:
ja w sobote u siebie wymienialem gril i na szczescie sie obylo bez sciagania zderzaka
troche k.... poleciało ale dalem rade
w miejscu zatrzaskow podwazalem cienkim srubokretem i po jednym poszlo
ori gril jest bardzo plastyczny wiec nie powinno byc problemu
moj to ten przedlift wiec dodatkowo bylo gdzie palce wcisnac:P
pozdrawiam
Witam
Mam pytanie, urwały mi sie zaczepy od grilla które wchodzą w zderzak. Czy macie jakies skuteczne metody jak zamocować aby trzymał sie na swoim miejscu ?
wojtym mozesz na stale skrecic chocby blachowkretami od wewnetrznej, w tym przypadku lepiej zdjac zderzak.
Grill razem z zaczepami jest integralna czascia wiec rzemioslo jakies raczej nie zda egzaminu.
Jako ?e jeste?cie du?o bardziej zorientowani w tym temacie, chc? si? was zapyta? czy taki grill jest warty uwagi i czy kto? mia? z nim do czynienia.
http://allegro.pl/item1007407061_atr...a.html#gallery
Czy lepiej wyda? troch? wi?cej pieni?dzy na aluminiowy:
http://allegro.pl/item1013172562_gri...a.html#gallery
Ja bym nie montował żadnego z nich. ;) Nie ma to jak OOOO. Sam miałem sieteks założony i zmieniłem na oryginał. O wiele lepiej wygląda.:D
No właśnie tu jest kwestia - mnie się podoba - mnie się nie podoba . W tym rzecz, że przemyślałem to i chciałbym kupić jeden z nich ( zwyczajnie mnie się podoba) i Dlatego proszę was o napisanie, jak się ma jakość do ceny tych 2 grilli.
O kurna nie spojrzałem na ceny. :shock: Za 349 PLN'ów nigdy bym nie kupił grilla. Już bym brał ten tańszy za 125. No chyba że ma się za dużo kasy to inna sprawa. ;)
bierz ten tańszy i dorzuć mu znaczek oooo :D
Tu chyba nie o logo chodzi bo to logo mi "wisi" lecz o materiał z którego jest wykonany bo ten droższy jest "WYKONANY Z SIATKI ALUMINIOWEJ" a tańszy "nowe stal, polakierowane wysokej"