-
olko25 Compsport w Krakowie i Compsport w Bielsku to ta sama firma i ci sami ludzie....i tu i tu programy pisze Patryk..a grupowe robia w Gliwicach poniewaz tam jest hamownia:) a wiadomo ze kazdy kto robi modyfikacje chce zobaczyc wynik tez na papierze.
zachecam w takim razie do dopisania sie do naszej listy i akcja moglaby byc przeprowadzona juz w niedlugim czasie;) pozdrawiam
-
No rozumiem ale mój styl pracy nie pozwala mi na takie wypady w tygodniu , z tego powodu patrze że by było to w Kraku . Mogę jedynie w weekend mieć czas na wyjazd w Polskę , a do Bielska mam 160 kilosów :/ więc jazdy z 2 godziny plus Chip i z powrotem 2 godziny , więc praca mi nie pozwala na takie triki ;/
-
nie do bielska tylko do Gilwic!!
moim zdaniem jesli ktos ma zaplacic za chipa 1500zl a jest okazja zaoszczedzic 500zl i zaplacic 1000zl z hamownia to wygospodaruje dzien wolny. nie moze to jego pech.
nie o tym ten temat.
ostatni raz.
Grupowe chipowanie razem z hamownią odbywa się w Gliwicach na hamowni obciążeniowej MAHA (siedziba firmy Compsport z Bielska Białej czy też ich filie w Krakowie czy w Łodzi nie mają tu nic do rzeczy)
zbieramy chetnych, kto ma czas, checi i mozliwosci to sie wpisuje na liste.
dysusje ze chcialbym ale nie mam czasu, szkoda mi kasy itd sa zbedne.
nie robcie OT.
-
juz po zabiegu :thumbright:
nie będę tutaj pisał wrażeń bo to nie jest temat od tego, ale powiem tylko że jest baaardzo dobrze :D
dobra robota, dzięki :thumleft:
-
Ciesze sie ze jestes zadowolony.
-
Jestem zainteresowany, jednak proszę o jakieś materiały/dokumentacje/posty jak chip tuning wpływa na kondycję silnika. Mam silnik 1.9TDI 90KM - rocznik 99, silnik w dość dobrym stanie - 160 tys. km.
1. Jaki jest realny przyrost mocy/momentu obrotowego.
2. Jakie są skutki uboczne (spalanie, obciążenie silnika).
3. Na czym polega modyfikacja - czy jedynie wgranie nowego softu lub też instalacja dodatkowego urządzenia.
Przepraszam za spam (pytanie o szczegóły nie powinny się zjawić w tym miejscu) jednak nie znalazłem konkretnych i pełnych odpowiedzi na moje pytania w odniesieniu do modyfikacji wykonywanych przez tą firmę. Na stronie głównej compsport.pl są jedynie ogólne informacje. Chciałbym dowiedzieć się czy rzeczywiście warto...
Kolega_Leniuszek sie wezmie za czytanie forum a nie narzeka ze malo info mamy:) by Wilda
-
masz dział wykresy i tam znajdziesz chyba wszystkie informacje na 1 i 3 punkt... co do wpływu na silnik... wszędzie znajdziesz że jeżeli modyfikacja jest zrobiona porządnie (a u CS jest) to na kondycje silnika to nie wpłynie...
tak się zastanawiam gdzie szukałeś i czy w ogóle szukałeś informacji, bo ze strony głównej jest kilka linków prosto w miejsca które Cię interesują :)
-
Jeśli mogę udzielić swojego zdania, to proponowałbym napisać maila do wszystkich z listy celem potwierdzenia.
I jeżeli wszystkie 7 osób potwierdzi + 1 nowa = 8 autek.
Myślę, że można by zadzwonić do "bossa" CompSport-u czy nie dałoby zrobić tego grupowego virusowania na 8 aut w tej samej cenie.
Ja dopisałem się 3 tyg temu i nie było więcej konkretnych chętnych. I jeżeli dalej tak pójdzie to nie zrobimy grupówki do świat (wielkanocnych) :(
Myślę, że lepiej mieć 8 pewnych aut niż 10 czy 15 z których połowa się wyłamie.
Co o tym sądzicie??
Tym samym potwierdzam swoją chęć wizyty w CS :)
-
Ja mam jeszcze dwoch chetnych takze jak wszyscy z listy potwierdza to ustalamy termin.
-
widzę że temat odżył jestem nadal chętny i czekam.Ustalajcie termin.