Proxa, tak szczerze to na allegro jest tego masa za ~500zl wiec mysle ze to zadna promocja :wink:
Printable View
Proxa, tak szczerze to na allegro jest tego masa za ~500zl wiec mysle ze to zadna promocja :wink:
proxa a jakiej firmy masz te xenonki???
czy to sa wlasnie takie jak na allegro ze kupuje sie sam zarnik i ta puszke :P ??
aha ile chcesz za silniczki do lamp poliftowych??
pzdr
Jackq, tak ale sproboj oddac jak cos bedzie nie tak ciekawe czy tez bedzie tak latwo :D tu cos sie dzieje to gosc ci wymienia ... ;) jest wporzadku ja wolalem jemu dac niz komus z kim pozniej moge miec problemy dodatkowo na miejscu zesmy zalozyli ... nie ma problemu z przymiezeniem i zobaczyeniem itp... do tego wolalem odebrac osobiscie zobaczyc jak u goscia to swieci i miec jego osobista gwarancje ze w razie czego wymieni itp ... niz jakis gowniaz na allegro co wysle a pozniej wal sie jak cos padnie te xenony chodza u niego w lagunie od okolo roku i nic sie nie dzieje wiec to tez byl argument ZA :) i nikogo nie namawiam do brania u niego ! :) tylko polecam 8000K :)
chester A3, DAAN firma... za silniczki moge 50 zeta wziasc czy zadrogo :P ale chyba tak chodza... jakos ja itak dalem 75 ;) (za przesylke) z niemiec :) wiec zeby przynajmniej kapke sie zwrocilo :) ps ja mam KITy stalem z gosciem co ma xeny ori i nic specjalnego roznicy nie zaowazylem :/ pozatym ze on mial biale a ja niebeiskie :)
ja mam taki zestawik tylko cos sie zaczyna knocic... Jak wlaczam lampy to normalnie powinien byc taki zajefany efekt startowy a u mnie lampa zaczyna blyskac jak stroboskop przez pare sekund ale potem juz swieci normalnie.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Proxa
[ Dodano: Czw 08 Mar, 2007 23:06 ]
Proxa, zalatwiles moze te imitacje spryskow?
Wi¶nia, jeszcze nie ;) i nie robmy ot otym jest post :)
Tak wyglada kosta do lamp poliftingowych.
Ja na poczatku mialem tak ze po prostu zrobilem na wsuwki elektryczne..koszt rzedu 3zl za kpl
http://images22.fotosik.pl/36/514a4a681412504cmed.gif
ja te kostki troche rozwiercilem i w nie wrombalem wsowki. Stare zlaczki :arrow: smietnik :D
Ja zainwestowalem i mam zrobione profi, przynajmniej wiem, ze jest zrobione "jak w oryginale" :mrgreen:
DAAN to dobra firma (nie znam ) ???
za to na allegro za 600zl mozna kupic helli (chyba lepsze) bixenonki
http://moto.allegro.pl/item173239879...rmetyczne.html
hehe i co wy na to?? :P
chester A3, taaa 600 masz za podstawe czyli 2 zarowki H1 czy jakies tam zapytaj sie o cene Bixenon :) to ci powie pewnie z 900 albo 1000 ;)