dzieki za odpowiedz, czytalem na innych forach i tez sporo pozytywnych komentarzy. Bede pisał do sprzedawcy zobaczymy..
Printable View
dzieki za odpowiedz, czytalem na innych forach i tez sporo pozytywnych komentarzy. Bede pisał do sprzedawcy zobaczymy..
potwierdzam, że BKD ma 55mm.
tył bez różnicy ;)
czy gwint do oski rozni sie czym od tego z quattro?
Tylko parametrami amortyzatorów i sprężyn. Mocowanie jest takie samo
aha , czyli bez problemu wejdzie gwint do quattro z oski?
Panowie szukam jakiegos porównania po miedzy gwintem a sprezynami obnizajacymi , ma ktos moze jakies foto przed po na sprężynach ?? wiem ze nie bedzie takiego WoW na sprezynie :)
kolocfc zglos sie do mnie za dwa tygodnie żebym nie zapomniał, będę miał zdjęcie porównawcze ;)
ponawiajac pytanie ktore padlo kilka postow nizej
zawias z quattro pasuje do normalnego i rozni sie parametrem amorow i sprezyn. moze ktos to rozjasnic?
a lopatlogoicznie - idzie wsadzic z quattro i smigac bez problemu czy sa jakis roznice?
Idzie wsadzic i TEORETYCZNIE przez ciezszy tyl w quattro zawias od niego moze wyzej piac w osce. Ale przy gwintach jest przeciez spora regulacja. Amortyzatory czesto sa te same do 4x4 i fwd.
a ten tył cięższy w quattro to wał, półosie i coś jeszcze?
Jeśli tylko napęd bo wydaje mi się, że tylko te elementy zatem są to elementy, których ciężar nie spoczywa na sprężynach zawieszenia.