-
Szczerze mówiąc to myślałem, że nr 1 to halogen i można go podłączyć pod ten włącznik (lubię jak jest wszystko na miejscu).
Ale skoro nie to może włożę tam jakieś diody, np takie jak lukone zapodał.
A masz jakiś link na allegro do takiego stroboskopu? Jak to wygląda i za ile wygląda?
-
-
tak z ciekawosci ile dales za te reflektory :?:
-
Nie dałem nic, były jak kupiłem auto. Niemiec za nie płacił ;)
Dzisiaj się za nie zabrałem i już wiem co i jak.
Nigdy bym nie wpadł na to, że nie można ich wyjąć bez zdejmowania zderzaka, eh...
-
Kruszki, jakbys nas zapytal to bysmy Cie oswiecili :idea:
-
Następnym razem tak zrobię, chociaż mam nadzieję, że nie będę musiał ich wyjmować.
-
Napisz swoją opinię jak świeć w nocy bo na forum są rożne zdania o tych lampach
-
Moja opinia:
Lampy są super. Prowadziliśmy auto razem z żoną 500 km do Łodzi więc mieliśmy okazję się przyjrzeć zarówno z wnętrza samochodu jak i z drugiego auta (jechaliśmy na zmianę dwoma samochodami).
W dzień wyglądają bardzo dobrze a w nocy kapitalnie owietlają drogę, o efekcie nie wspomnę - super. Regulacja jest tak dostrojona, że normalne położenie jest na 1 więc można je zarówno podnieść jak i opuścić (w Passacie regulacja działa mi tak, że światła mogę tylko obniżyć, bo w położeniu 0 świecą już nisko).
Jedynym mankamentem jest dostęp do żarówek - fatalny. Wczoraj miałem okazję się o tym przekonać. Lampy nie można wyjąć bez zdejmowania zderzaka. Przy wyciąganiu postojowej, żarówka wpadła mi do środka klosza - masakra. Męczyłem się 3h żeby ją wyciągnąć. Plus tylko taki, że dokładnie zapoznałem się z konstrukcją lampy.
-
a jak z diodami w ringach? chyba nie wymienialne?
-
Wiśnia, polak wszystko potrafi :D ja mam zasade taka jak ktos to zlozyl to sie da rozlozyc :D wiec i rozebrac sie da :D tylko teraz pytanie czy trzeba nad tym dlugo siedziec :P