a te oryginalne można zamówić przez Internet ?
Printable View
a te oryginalne można zamówić przez Internet ?
ja nie mam możliwości tylko odbiór osobisty w Auto-lelku w Gliwicach
Mozliwe ze po wymianie tulejek tylnej belki podczas ruszania/dodawania gazu na 1,2 biegu slysze chrupniecia? Przedwczoraj je wymienilem i pojawil sie taki odglos. Przy niewielkich nierownosciach tez slysze czasami chrupanie.
Powiedzcie mi, czy 5 stówek za obie tuleje (100 za każdą i 300 za robociznę) to dużo? Bo mam wrażenie, że próbują ze mnie zedrzeć :>
Audrey wg. mnie trochę za dużo... Zobacz sobie po ile chodzą tuleje na allegro i porównaj Twoja cenę 100zł/szt.. No chyba że zmieniasz od razu na poliuretany wtedy to zmienia postać rzeczy- ale w to wątpię ;) Niech ktoś inny się jeszcze wypowie może w Twoich okolicach mają takie ceny, ale mi wydaje się to za dużo.
No trochę drogo za te tuleje i przełożenie,same tuleje Lemfoldera to koszt w granicach 120-140 zł za komplet + za wymianę w granicach 150 zł, w tej cenie co podał ci mechanik to chyba doliczył sobie łącznie z zakupem ściągacza do tuleji.
OMG, mnie mechanik skasował za wymianę 40zł/szt czyli 80zł. Tulejki kosztują ok 100zł dwie, zależnie od firmy i rodzaju tulei. U siebie mam te droższe, metalowe. Mechanik pracujący w ASO powiedział, że nie warto przepłacać bo one i tak wytrzymują ok 200 tyś. km. Oszust nie mechanik.
Audrey kolego ja kupilem dwie za 120 zl :D i sam sobie wymienilem hehe :):):)
Kolego Murdziu, cieszę się, że miałeś taką możliwość, ja niestety raczej zielona jestem w tej kwestii ;) od biedy mogłabym jakiegoś kolegę wykorzystać, ale o ile przy drobnych naprawach nie ma problemu, tak wymiana tulei to jednak bardziej pracochłonna kwestia i niestety nikt od ręki mi tego nie zrobi, a mi zależy na czasie.
Ostatecznie w innym serwisie stanęło na 3 stówach.