na ilu tlumikach masz zrobiony??Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aras
Printable View
na ilu tlumikach masz zrobiony??Cytuj:
z rury to mam taka srednice jak seryjna
a co do tlumikow to nie ma ich jest tylko ladna koncowka
nagraj to jak chodzi ? :D jak milo buczy to moze tez se zrobie :P
czyli nie tyle masz przelot co wolny wydech :PCytuj:
heh nagram przez wekend jak skonczy dymic :P
i jak z dymieniem, ustapiło??
dymic bedzie zawsze jak sie depnie :D
he no tak jak Proxa pisze dymi jak depne a tak to juz jest jak seria.Rury sie wypalily i jest nieco glosniej :D ale to i tak nic w porownaniu z benzyna :cry: co do turbinki to jest jescze bardziej slyszalna (mnie to sie podoba innym nie musi)
Właśnie odebrałem samochód od mechanika po wymianie katalizatora na strumiennicę. Nie było tam żadnych problemów - po prostu wymiana kawałka żelastwa :mrgreen:
Cena też śmieszna bo zapłaciłem w sumie 30 zł (130 zł wymiana - 100 zł mój stary katalizator, który im zostawiłem).
Co do wydajności, to wydaje mi się, że łatwiej się wkręca na obroty kopcąc przy tym z deka :) Co do odglosu to chyba bez zmian... chyba, że głuchy jestem...
Teraz tylko zobaczymy jak spalanie się zmieni - teoretycznie powinno trochę spaść :wink:
sorry za maly OT ale mam pytanko - no wlasnie czy mozna sprzedac katalizator z diesla? bo jak wywalalem swoj to zauwazylem ze moj zawineli. Zapytalem sie czy skupuja to gosciu stwierdzil ze od diesla sie nie skupuje :| i ze oni moga go wziasc zutylizowac...na wszelki wypadek zabralem ale mialem go juz sam wywalic bo mi lezy i zagraca garaz :/