Czarunio, to ,że np nie ma centralnego zamka wcale nie oznacza ,że nie ma modułu komfortu... Elektryczne szyby chyba wszystkie miały, więc moduł chyba tez :roll:
Printable View
Czarunio, to ,że np nie ma centralnego zamka wcale nie oznacza ,że nie ma modułu komfortu... Elektryczne szyby chyba wszystkie miały, więc moduł chyba tez :roll:
A u mnie to dzialalo i teraz nie idziala :/ Dzialalo rowniez otwieranie szyb z pilota... Nie wiem jak sie zabrac za naprawde tego
Elektryczne szyby i centralny zamek mają wszystkie A3. Ale z tego co pamiętam jak kupowałem moją za pakiet Komfort była dopłata. Nie pamiętam co wchodzilo w jego skład ale na pewno właśnie to domykanie i otwieranie szyb z kluczyka (pilota) i Easy Entry.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiG25
Czy pakiet Komfort to to samo co moduł komfortu ? Domykanie szyb można powiązać ,ale nijak nie widzę w tym Easy Entry.
Ja posiadam moduł i domykanie i otwieranie szyb działa po naciśnięciu, puszczeniu i ponownym naciśnięciu i przytrzymaniu któregokolwiek przycisku. Jeśli masz moduł u Ciebie też tak powinno być!
No u mnie tez tak dzialalo do czasu i nie dziala teraz :( Czy ktos moze mi pomoc jak zabrac sie za naprawe? Od czego zaczac?
Cassel, a czy VAGiem możesz połączyć się z modułem komfortu ? Chyba od tego trzeba zacząć....
Cassel moze sproboj zakodowac w centralnym zamku :?: Ja nie mam modulu komf. i mam w CZ zak. i dziala :wink:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cassel
Cassel, wymienic bateryjki ? :)
MiG25,
Ja nie mam tych urzadzen do tego :)