Danio - właśnie nad tym też rozmyslalem... Muszę się zgłosić do naszego kolegi ;-)
Wysłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk
Printable View
Danio - właśnie nad tym też rozmyslalem... Muszę się zgłosić do naszego kolegi ;-)
Wysłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk
u mnie dwóch mechaników, po swojej robocie, uwinęło się w 5 dni. w garażu stało moje auto i golf IV jako dawca, wiec wszystko było pod ręką.
Skasowali mnie 3000zł. W tej cenie był swap silnika, hamulców, wymiana + części - kpl rozrząd, filty, oleje.
Jak ktoś ma ochotę to mam cały czas dostępny gotowy zestaw na swapa na 1.8 T AGU za około 3000zł
Mam też kompletny swap hamulców na 288mm za 450zł:)
będę chciał się skontaktować z Twoim mechanikiem ale Ty miałeś anglika czy europejczyka?
bo wychodzą rzeczy których się nie spodziewałem... Twój mechanik ma może kontakt mail'owy?
fradi ale zainwestuj sobie odrazu w http://allegro.pl/seat-leon-1-8t-skr...119322308.html bo potem to jest dodatkowy wydatek a tak to jak masz dac za skrzynie 600 czy 700 to lepiej dolozyc i kupic odrazu taka :) wiesz jak by nie moja sytuacja to tez bym juz taka mial ale co innego chodzi po glowie :)
mailowo ciężko będziesz mieć z moim mechanikiem.
On tylko telefonicznie, a i tak ciężko go dostać pod telefonem, bo albo w robocie, albo jakieś auto na podnośniku.
Słyszałem od Łukasza że zwrotnice potrzebujesz. A hamulce ponoć już masz jakieś. Te hamulce kupiłeś razem ze zwrotnicami?
Ja przekładałem z anglika.
Mechanicy mieli dwa auta pod ręką, z jednej strony garażu golf anglik, a z drugiej strony A3. I wszystko jest jak być powinno, fabryczny wygląd, kable poukładane tak jak mają być, żadnego widocznego "flekowania". Muszę tylko zmienić łapy silnika, bo zostawiłem te z wolnossącego, i silnikiem mi trzepie:) a strojenie tuż tuż:D
pomysł na swap już Ci przeszedł? :)
buzz - nie, ja wracając ze Słowacji cały czas byłem przygotowany na swap ale miałem pożyczyć kasę od rodziców lecz sytuacja jaka wyskoczyła, spowodowała, że nie dostanę pieniędzy od nich :/
Ludziska a powiedzcie mi osprzet ze 150konnej 1.8T bedzie wspolgral mi z silnikiem esy???? Wiadomo procz ecu mowimy.
zalezy co mas zna mysli jesli chodzi o osprzet i z ktorego roku esa