Fajnie wiedzieć ze da sie to zrobić bez zdejmowania wózka musze u mnie wymienić wiec bedze szukał jakiegoś speca co to ogarnie :)
Printable View
Fajnie wiedzieć ze da sie to zrobić bez zdejmowania wózka musze u mnie wymienić wiec bedze szukał jakiegoś speca co to ogarnie :)
A ile ta poducha gorna z prawej strony kosztuje i jak wyglada? na allegro cos znalezc nie moge.
Ta od spodu to chyba to http://allegro.pl/poduszka-silnika-a...159857493.html
to co pokazałeś to tylko łącznik, do tego jeszcze takie dwie tuleje do wózka.
A górna poduszka to koszt jakieś 350zł w IC.
edit. zobaczyłem twoje zdjęcia, jeśli tuleje w wózku masz dobre to musisz dokupić tylko ten łącznik który pokazałeś z allegro.
poduchy sa zapewne dobre, pekł mi ten element do ktorego dałem link wiec powinno byc ok. A masz moze link ma aukcje jak wyglada ta gorna poducha kompletnie ?
http://moto.allegro.pl/audi-a3-08r-8...187536347.html
tu jest prawa, czyli od strony rozrz?du.
Zakupione 2sz. oryginały 320zł
Hej, odświeżę trochę post żeby nie zakładać nowego. Posiadam audi A3 8p 2005 rok 2.0TDI BKD. Ale mam problem, dzisiaj ruszając ze świateł coś strzeliło mi w silniku, samochód zaczął głośno chodzić gdy się nim rozpędzałem, po dojechaniu do domu okazało się że strzeliła poducha silnika, górna która jest obok wlewu płynu do spryskiwaczy ( silnik spadł trochę na stronę pasażera ( prawą ) i tutaj kieruje do was moje pytanie ile może kosztować taka poduszka? i czy potrzebuję jakiś specjalnych narzędzi ( bądź kanału ) żeby ją wymienić?
potrzebujesz klucze np nasadowe i lewarek typu zaba. w sumie to wszystko, kanal jest zbedny
loze silnika (poduszka) ma numer 1K0 199 262 AT
podpora 03G 199 207 G
w IC ceny masz od 230-430 zl
strona gajosa sie nie laduje , zapytaj rowniez u naszych forumowych sprzedawcow Franc i elemenateur
faktycznie , poduszkę kupiłem za 60euro numery 1K0 199 262 AT ale nie kupiłem nowej podpory ? czy może być stara?
to jest alu element , zakladajac po ogledzinach ze nie ma pekniec , gwinty nie sa "powyciagane" to zakladaj stara podpore