-
sprawdzałem te też Cholerka nie pamiętam tak dokładnie bo mam to cudo od nie dawna ,ale coś mi się zdaje że przy otwarciu dzwi kierowcy zaświecał się licznik kilometrów ,zegar itp... to jest 8P a ty masz 8L mucka38
Niech mnie ktoś poprawi jak się myle
-
mucka ale to 8p, u nas zaswieca sie po otwarciu drzwi...
ale nie tym ten temat
-
Macie racje ...sorki wielkie z mąt , zmeczenie juz chyba i nie doczytałem .
-
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ????????????
-
Zobacz czy kostki dobrze siedzą w liczniku.
Zasilania i masy sprawdzić na kostkach licznika.
Nie wiem czy masz sprzeta nowego czy używanego.
Może juz kiedyś był licznik wyciągany\rozbierany i cos źle pospinane.
W najgorszym przypadku padł licznik.
-
Problem się sam narazie rozwiązał
wziołem na noc odłączyłem kleme i podłączyłem prostownik rano na 2-3godziny
Podpiołem spowrotem i wszystko było ok
Jak się samo zepsuło To się samo musiało naprawić :)
-
skotmen to w koncu dobry ten akumulator czy nie dobry, skoro podladowales i jest wszystko ok ?! hmm
przedtem pisales ze jest dobry a zero reakcji bylo, dziwne
-
Dobry Dobry jest akumulatorek
Tylko u mnie jest taki jeszcze jeden motyw jak odpalam samochód to mi się załanczają xenony i w taki sposób troche skatowałem akumulator i dla tego go troche podładowałem
A tak przy okazji nie wiesz jak można wyłączyć te światła żeby się nie świeciły w pozycji (zero)
-
podejrzewam ze jesli to fabrycznie ustawione to pozostaje pewnie przeprogramowanie czegos VAG-iem, sprobuj podjechac do "ryszcza" na Balicka albo innego kumatego goscia, nawet w ASO mozesz zapytac, samo pytanie jeszcze nic nie kosztuje, moze to tylko kwestia wlaczenia/wylaczenia jakiejsc funkcji w VAG
-
Witam, mój problem jest następujący:
Nie używałem samochodu przez tydzień. Gdy wróciłem z wyjazdu i chciałem się przejechać moim samochodem zaistniał problem. Samochodu nie da się otworzyć na pilot. Otworzyłem więc drzwi kluczykiem. Okazuje się, że wkładając i przekręcając kluczyk nie ma nawet zapłonu. No to myślę - akumulator padł [3 letni Centra 62, 540]. Podjechał znajomy, żeby odpalić auto na kable - niestety, zapłon jest, kontrolki świecą, ale rozrusznik w ogóle nie kręci.
Auto było podpinane różnymi przewodami i na różne sposoby, więc to raczej nie wina kabli.
Czy ktoś może mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?