jak na moje oko to jedyna opcja zeby je rozkleic teraz to opalarka w dlon i jedziesz. Piekarnik raczej odpada bo masz ta folie w srodku i nie wiadomo jak to sie zachowa przy wysokiej temperaturze.
Printable View
jak na moje oko to jedyna opcja zeby je rozkleic teraz to opalarka w dlon i jedziesz. Piekarnik raczej odpada bo masz ta folie w srodku i nie wiadomo jak to sie zachowa przy wysokiej temperaturze.
Odkopuje. Czy ktos z forumowiczów ma tylne lampy przyciemniane folia , badz sprayem ? co bedzie lepsze ?
Folia jest badziewna no i trzeba idealnie nałożyć żeby nie powstały b±ble i się nie odklejała, a ze sprayem nie kobminowałem ponoć ciężko zrobić idealnie tak samo obie lampy, Folie w razie kontroli można zerwać to jest niew±tpliwy plus. Osobi¶cie dorwałem Ori dymione
Ja kiedys malowalem tylne lampy w celice - tak jak pisze kolega wyszlo badziewnie ale od sprayu...po 1 dniu czyscilem to z kumplem bo raz ze nie bedzie tak idealnie rowno to jeszcze na koncach odlazil jakos / luszczyl sie ten spray...
Polecalbym bardziej folie ale dobr± i dobrze nałożona - wyjać lampy i na spkojnie w cieple nalozyc.
hmmm... ok , jesli chodzi o folie, to wolalbym rzucic komus pare groszy ludziom co sie tym zajmuja, bo nie mam talentu do takich rzeczy. Ori dymione ? sa takie ? :D
To nie jest skomplikowane, wazne zeby folia byla termokurczliwa i ladnie dala sie dopasowac do lampy. Szedlbym w drozsze produkty nie za 5 zl bo mozna tylko stracic czas, moze to:
http://allegro.pl/folia-do-przyciemn...759587082.html
Moim zdaniem folia do przyciemniania jest lepsza od jaki¶ spray'ów do przyciemniania. Ale zdecydowanie poleciłbym poprostu lampy Smoke, typu Depo itp. Zdecydowanie inny efekt jak te folie.
Ale jak kto¶ ogarnia, troche prób i błędów z suszark± i można ładnie to ogarn±ć. Obklejałem u siebie przednie lampy z kierunkami i uważam, że wyszło prawie idealnie, a robione pierwszy raz. Przycinasz arkusz, zaczynasz od jednej strony i lecisz stopniowo w bok, cały czas kontrola b±belków i wygładzanie. Jak zostaj± b±belki to starasz się je jak najbardziej podgrzać i jakim¶ dobrym plasticzkiem przepchać na zewn±trz. Jak nie da rady, można w ostateczno¶ci użyć igiełki.
chodzi o to, ze nie chce zamiennikow, nie jestem do nich przekonany, a szczegolnie do DEPO. Opalarke mam , wiec bedzie zabawa z folia ;)
Poradzisz sobie, pamietaj zeby nie robic tego na zimno, zeby temp pomieszczenia nie byla zbyt mala. Opalarka opalark±, ale liczy sie otoczenie.
Jak nie kupisz badziewnej folii to nawet suszark± spokojnie zrobisz ;)