A ja wymieniłem u kolesia co się zajmuje lusterkami, na wkład mały z termoregulatorem i nie było najmniejszych problemów aby nie pasował, więc nie wiem skąd te wnioski
Printable View
wawjack , chodziło mi o to ,że zdjęcie jest poglądowe (pokazuje tylko wygląd termoregulatorów).
Natomiast w rzeczywistości są to wkłady od A4 r99-01 , i mają inny kształt i nie wejdą do lusterek do A3 przedliftowego !. (do poliftowego będzie pasować tylko ten większy).
A wniosek stąd ,że sam je kupiłem i chciałem włożyć do Siebie.
ja już nic nie rozumiem :)
założyłem wkłady z termoregulatorem, w uszach miałem kable do podgrzewania, i niestety lusterka nie grzeją :(
z tego co wiem nie mam chyba żadnego "Winterpakietu" czy może gdzieś trzeba włączyć tego kable albo coś z vagiem ??
bisua , no faktycznie , nie napisałem jeszcze o jednej możliwości: nie ma podgrzewanych lusterek wogóle.
W tym wypadku kable w lusterkach są ,ale kończą się we wtyczkach przy drzwiach.
W dziale warsztat jest temat jak założyć sobie grzane lusterka w tym przypadku.
a prąd na kablach masz?
1. Albo po zapłonie
2. Albo po załączeniu grzania tylnej szyby
bisua prawdopodobnie masz kable zaślepione na dole w drzwiach (przy dolnym przednim słupku), tez tak miałem, dopiero jak doprowadziłem sobie tam napięcie to wszystko ładnie chodzi
W sumie ciekawe od jakiego auta ma ten wkład że ma termoregulacje i jest ori, jeśli faktycznie w przedlifcie tego nie było.
właśnie prądu brak :( nic czeka mnie rozebranie drzwi :)
podepne sie pod temat...powie mi ktos jak rozebrac lusterko lewe(strona kierowcy) bo prawe mi grzeje a lewe nie...nie wiem jak je rozebrac a nie chce czegos uszkodzic.