Ja jestem za dieslem :D - tak po prostu. 2 lata temu miałem Golfa III w benzynce. Nie ma porównania.
Diesel Diesel Diesel !!!
Printable View
Ja jestem za dieslem :D - tak po prostu. 2 lata temu miałem Golfa III w benzynce. Nie ma porównania.
Diesel Diesel Diesel !!!
taaa ale jak sie daje diselkowi po dupie to chodzi jak rasowe v8 :P taki ryczek silnika a nie jak ty to mowisz kolego basowe brzmienie benzynki jak dasz tlumik to kazdy bedzie basowy :P hihihihi ps jechalem nowym a3 i w srodku wogole nie slychac ze to diselek :D :P
Dałem benzynke (pewnie dlatego że nią jeżdze :wink: )
Ale ostatnio co raz mocniej zastanawiam się nad TDI..... :P
a ja powiem tak... zawsze mialem autka beznynowe... :twisted: od czasu do czasu jezdze dieslami i jednak zdecydowanie wole benzyne!! Jakos nie moge sie przyzwyczaic do diesla... tak jakos dziwacznie mi sie je prowadzi... byc moze kwestia przyzwyczajenia ale mojego jak narazie zmienial nie bede :P
No ja też dałem benzynka bo mam benzynke i chciałbym mieć np 3.2 benzynke! Nie ma to jak pociągnąć do 7000RPM choć powiem że te dieselki zaczynająć być powoli kuszące :mrgreen: ale jak narazie BENZYNA!!!!!!!
ale pewnie jakby ktos ci zafundowal nowa a3 170 konna + chipek zaraz bys zdanie zmienil :PCytuj:
Oryginalnie napisane przez Damiano
a jak by mu ktos zafundowal A3 z 2.0T... + czipek... to tez by zdanie zmienil....Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michael21j
zakup diesla to wiekszy koszt niz benzyki
wiadomo ze ekspolatacja jest tansza...
ale teraz cena ON prawie rowna jest cenie Pb, a jak sie diesla popedza to tez 8/9 litrow pali...
poza tym zastanawiam sie jak te diesle nowe na pompowtryskiwaczach beda wytrzymywac ciezkie prawie nogi.....
Proxa przyjacielu nie mozna mowic ze TDI chodzi jak V8.... nie mozna :-P
Ja stawiam na benzynę bo mam 1.6 i jestem bardzo zadowolony jeździłem dwu litrową calibrą i też byłem zadowolony na codzień mam w pracy dizelka do dyspozycji i powiem tak praszka
a czemu nie ma LPG? :)
Liquified Petroleum Gas
Stosowany jest głównie jako paliwo opałowe do domowych kuchenek gazowych, gaz nośny do kosmetyków w aerozolu :-P
wiec benzynka czy diesel?