Cześć. Jest ktoś w stanie udostępnić schemat podłączenia szyberdachu oraz schemat haka holowniczego? Sprawa dotyczy sedana poliftowego
Printable View
Cześć. Jest ktoś w stanie udostępnić schemat podłączenia szyberdachu oraz schemat haka holowniczego? Sprawa dotyczy sedana poliftowego
Panoramiczny szklany dach
Hidden Content
Hidden Content
2015 sedan 2.0tfsi nie działa trzeci stop, sama lampa sprawna, ktoś posiada schemat żeby nie rozbebeszać pół auta?
Cześć,
Nie znalazłem odpowiedniego wątku na forum. Chodzi o składanie lusterek w audi a3 8V (sportback, 2013rok). Lusterko z prawej strony składa się bez żadnego problemu, natomiast te z lewej kompletnie nie reaguje. Może ktoś posiada schemat budowy lusterka z silniczkiem, bądź pokierował z ewentualną wymianą tego silnika :D
Może ktoś ma pomysł dlaczego przestało działać. Nie wiem czy warto rozbierać lusterko/boczek drzwi czy od razu poszukać, kupić i zamontować nowy silnik.
cześć,
mam pytanie do jakiej wiązki i w którym miejscu wchodzi wiązka od czujnika temperatury zewnętrznej? (niestety moja wiązka jest ucięta).
audi a3 8v5 lift sedan
pozdrawiam
Może ktoś pomóc potrzebuje pinout wtyczki licznika ??
Wersja LOW
1 - Stałe zasilanie - Zacisk 30
8 - Cewka czytająca immobilisera
9 - Cewka czytająca immobilisera
10 - Masa
11 - Czujnik poziomu paliwa (masa)
12 - Czujnik 2 poziomu paliwa (AWD)
13 - Czujnik 2 poziomu paliwa (AWD)
14 - Czujnik poziomu paliwa
15 - Czujnik poziomu paliwa
17 - CAN-L Komfortu
18 - CAN-H Komfortu
Wersja HIGH
1 - Przewód diagnostyczny tunera, pakietu cyfrowego audio
3 - CAN-L Komfortu
4 - CAN-H Komfortu
5 - Czujnik poziomu paliwa (masa)
6 - Czujnik poziomu paliwa
7 - Czujnik poziomu paliwa
8 - Przycisk obsługi zestawu wskaźników
9 - Czujnik 2 poziomu paliwa (AWD)
10 - Czujnik 2 poziomu paliwa (AWD)
15 - Cewka czytająca immobilisera
16 - Cewka czytająca immobilisera
30 - Masa
32 - Stałe zasilanie - Zacisk 30
Dziekuje :thumbright:Cytuj:
Może ktoś pomóc potrzebuje dwa schematy jeden podłączanie listew progowych led i asystenta parkowania pla 3.0
Jestem na etapie montażu lamp full ledów lift (nie matrixa)
potrzebował bym pinaut przed liftowego bixa i liftowego pinaut leda
Mogą być USA bo takie mam bixy i kupione ledy
Będę bardzo wdzięczny za pomoc
Witam,
orientuje się ktoś może, jakie diody użyte są w tylnych lampach (błotnik) A3 8v sedan przedlift w światłach (chyba) pozycyjnych?
Chodzi mi dokładnie o te diody zorientowane pod kątem 90 stopni w kolorze czerwonym: