witam w klubie dwustu :p
Printable View
Odkurzanie, czyszczenie elementów plastikowych, mycie szyb wewnątrz, na zewnątrz oraz lamp ;)
Odkurzanie, tankowania do pełna rzecz jasna :)
ja dla mojego pazia dzis zrobilem duzo :d umylem go, nawoskowalem wypucowalem ze ho hoh oh :P
a ja Czarnulci udowodniłam, że potrafi jeździć bez paliwa :D
Poskładałem (poskręcałem) dolną osłone silnika która została naderwana przez zwłoki leśnego zwierzaka leżącego na jezdni i nic nie mogłem zrobić jak zebrać to między koła.
no tłumik naprawiony, czujnik parkowania wklejony (wypadał ostatnio :D), odkurzony środek. Jeszcze tylko myjnia i można jechać na zlot :D tylko tak głupio bez antenki wygląda...Złotooo pomożesz? :D ;)
po miesiącu nie mycia sreberko zostało wypucowane i nawoskowane dzisiaj :)
Kupiłem zderzak przedni "po bliskim spotkaniu z sarna"dolałem płynu do sprysku odkurzyłem wrescie srodek niuni
Za namową Arka, Bartka, Tomka i Mateusza postanowiłam dziś pokazać moje A3 na III OP :D
(Miałam pisać to piszę :P)
a moja zostala juz wczoraj umyto a do dzisiej jom jeszcze oklejolek na IIIOP :D
hehe a ja zamalowalem odpryski i zrobilem reczna polerke calego autka o i jeszcze oczyscilem go ze smoły
mycie,odkurzanie,dopompowywanie kół...takie niedzielne dyrdymały ogólnie :)
Moja Trójeczka dostała dzisiaj nowe dywaniki z okazji jutrzejszego Dnia Dziecka :D
Ja dałem całusa w leflektorek za 6-te miejsce :D
A ja 2 dni temu wyjąłem fotele i kanapę i wyprałem łącznie z podłogą :D Dopiero wczoraj wszystko wyschło ;)
Zamocowałem osłonę silnika,która do połowy leżała na jezdni :(
wymiana amorków i sprężyn:) amorki nówki kayaba kosztowały mnie 506zł a sprężyny używki od kolegi z forum za 100zł:) do tego jeszcze wymiana jednego sworznia na wahaczu. Koszt robocizny 250zł
kurczę, na szczęście tego nie zrobiłem, ale prawie, a mianowicie chodzi o to że bym mojej A3 skasował dach :/ :( Jechałem sobie dość szybko znaną drogą z pracy. Nie śpieszyłem się nigdzie ale szarżowałem trochę. Nie patrzyłem na licznik, wchodziłem w łuk i nagle się zorientowałem że auto bardzo się przechyla,(opony piszczały) już chyba na 2 kołach jechałem i odbiłem na lewe pobocze, auto się wyprostowało, jak spojrzałem na budzik to miałem 130km/h a normalnie tam wchodziłem około 80, 100-max, kurde ale się wystraszyłem, dobrze że nikt nie jechał :( muszę zwolnić w najbliższym czasie :(
Witajcie! Przywróciłem do życia klimatyzację.Wymiana osuszacza,czujnika temperatury zewnętrznej,paska napędzającego kompresor,przywrócenie masy kompresora a więc i jego sprawności,wymiana filtra kabinowego oraz kontrola szczelności i nabicie klimy. Ponadto wymiana płynu hamulcowego. Niestety powyższe usługi zlecone w warsztacie a więc trochę bolało...Pozdrawiam.
zalałem po sam koras :)
A ja dzisiaj zakupilem zderzak poliftowy do mojej niuni teraz bede go kompletowac:) a no i przyszly skory ale nie jest tak fajnie jak myslalem;/ ale damy rade:)
Nawigację w prezencie zafundowałem:)
Ja dzisiaj wymieniłem lampki podświetlenia tablicy bo w starych się blaszki połamały. Założyłem funkiel nówki prosto z ASO. Do tego wstawiłem LED'y i jest cacy. :P:D
A trochę polatałem po zielonym :-) bo to podobno relaksuje bardzo....
http://img411.imageshack.us/img411/923/zdjcie126.jpg
jak to owca zobaczy to zawału dostanie :D
umyłem, odkurzyłem i przegoniłem:D
A ja wywalilem caly srodek posprzatalem zamontowalem "nowe" stolki:) i jutro bede malowac konsole:)
nasmarowałem smarem grafitowym gumki stabilizatora;) póki co cisza:)
przegonilem mrowki, ktore smigaly na gape ;)
zakupilem lusterka ;)
A ja dziś wyczyściłem spływy w nadkolach:) http://img340.imageshack.us/img340/1133/p0506101110.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Udało mi się załatwić wyświetlacz temp zewn. + czujnik + kostka :)
wymieniłem wszystkie filtry,zalałem Motulem i wymieniłem świece żarowe na nowe :)
zdjęłam naklejki zlotowe i wymieniłam pompkę centralnego zamka... ciekawe co jeszcze się wysypie w najbliższym czasie ;]
wymiana oleju i filtra
doszly zenony i zderzak ze sprykami ;p wymienilem filtr powietrza.
wymieniłem sprężyny na sportowe :)
dałem się jej zawieźć do pracy, teraz czeka na mnie żeby zawieźć mnie do domu, chyba jest zadowolona z tego
Dzisiaj wymieniłem guzik od ręcznego bo stary się złamał. :P
no to we 3 dni dorzuciłem do przebiegu kolejne 1100km ;)
no i spuściłem zasłużoną ze smyczy w drodze z Ostródy do Warszawy :P
pojechałam do mechanika, który przykręcił poluzowaną poduszkę skrzyni... a jakbym miała wymienić co w ostatnim czasie zrobiłam dla mojego atrójka (wszak to mój mężczyzna), to by mi miejsca zabrakło ;)
Idą części do chłodzenia IC, na upalne dni - jak ogarne sprawe to w swoim temacie przedstawie - najlepsze jest to ze rozpylacze w rolniczym dostałem :D
Umawiam furasa na wizyte u Doktora w Bielsku:D CompSport - korekta programu:thumbright: