Szukam kuriera z małopolski lub śląska do Szczecina.
Printable View
Szukam kuriera z małopolski lub śląska do Szczecina.
Joł Coolfon!Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coolfon
Słuchaj jak Cie to ratuje to w Piątek (21-12-2007) jade z Krakowa ale do Bydgoszczy tylko.
pzdr
Każdy weekend trasa Krosno - Kraków - wyjazd piątek ok 19-20 - powrót niedziela ok 22-23.
Towar po uzgodnieniu można mi podrzucic do roboty - Serwis i sklep motoryzacyjny Classic 3+ SP. Z O.O. Krosno Tysiąclecia 28
Pozdrawiam
w sobote jade z okolic katowic do skierniewic tak wiec jesli komus sie cos przyda na tym odcinku to pisac ;)
Czy w marcu, najlepiej drugiej polowie ktos bedzie jechal trasa Radom-Poznan lub Warszawa-Poznan?
Witam.
W poniedziałek ( 03.III ) będę jechał do Krakowa z 3miasta. Mogę coś przewieźć nawet większe rzeczy bo jadę oplem combo.
Jak coś to dajcie znać 515-234-736
pzdr....
potrzebuje kogos na trasie Warszwa -śląsk - pilne chce koła kupic od kolesia z warszawy a kurier strasznie drogo wychodzi.
Jackq w czwartek 6.03 chlopaki bede jechac z wawy na chipka pogadaj z nimi
sorry za OT
witam. w piatek(07.03) rano jade z Ipswich/uk do Radomia przez Swiecko, Poznan, Lodz i z powrotem w poniedzialek rano (18.03) ta sama trasa. Jade sam takze jak cos walcie na priva. pozdro
w piatek jade do rzeszowa z wroclawia w niedziele wracam z rzeszowa do wroclawia... miejsca mam malo ale jak ktos chce moge cos zabrac...
Czwartek o świcie jadę do Gliwic a późnym wieczorem wracam spowrotem do Warszawy. Jeśli coś trzeba to służę pomoca.
Czy ktoś będzie pomykał niebawem z okolic Wałbrzycha w stronę Katowic/Krakowa? Proszę o kontakt.
jutro rano jadę do Wrześni niedaleko Poznania, wieczorem wracam - jak coś walić PW/gg
A w sobotę jade z Krakowa do 3miasta - służę pomocą (nawet duże rzeczy mam opla combo)
W środe z Poznania do Gdańska i spowrotem.
jutro (czwartek) jade z krakow-katowice-krakow. moge zabrac nawet duże rzeczy. pozdrawiam
515-234-736
jutro śmigam do krakowa, służę pomocą...
czwartek (w zasadzie dzisiaj) Wałbrzych przez Katowice i spowrotem.
Czy ktos sie wybiera z Gdańska w strone Poznania ??
potrzebny kurier z Katowic do Żywca. Proszę o PW
Ja we czwartek jade do Łodzi , a ok. 20 kwietnia mam tygodnowy wyjazd do Miedzyzdrojów(niestety robota :( ) , jak w czyms moge pomoc to pisac panie i panowie :)
Mobile potrzebny kurier do Żywca, z Katowic lub Krakowa. Pilne !
halooo jedzie jakiś odważny z Katowic lub Krakowa do Żywca?:)
potrzebny kurier z okolic krakowa do wrocka, prośba o kontakt na PW. (ciągle aktualne!)
BTW oferuje swoje usługi przewozowe na trasie wrocław - berlin (ostatnio wychodzi, że często jeżdzę tędy)
nieaktualne
kurier Kraków/Katowice -> Wrocław potrzebny !
W srode tj. 23 kwietnia rano , jade do Miedzyzdrojow i bede wracał w niedziele prawdopodobnie , jesli moge w czyms pomóc to dajcie znac .
Ponawiam pytanie o kuriera do Wrocka ?!
asiorka wraca z Grecji w poniedzialek i moze cos przywiezc :)
ja w przyszłym tygodniu lece w okolice londynu (wt-pt), moge również coś przewieźć, byle nie za ciężkie.
jutro wybieram się do Piekar Śląskich. Czyli trasa Kraków - Piekary Śl. i z powrotem. Jak coś chcecie komuś podrzucic to dajcie znać tel: xxx xxx xxx
Wyjazd 4:30 rano powrót około 13:00 może wcześniej
Potrzebuje kogos kto bedzie jechal ze szczecina/starogardu szczecinskiego do Bydgoszczy/torunia/poznania/inowroclawia. Bede naprawde bardzo wdzieczny.
szukam kuriera z wrocławia do poznania...pozdrawiam
szukam kuriera z warszawy do poznania.
szukam kogos kto w przyszlym tygodniu wybieral by sie w trase wawa - poznan.
18 lipca jade do Rzeszowa z Wroclawia wracam 20 lipca jak ktos chetny moge cos zabrac
11 lipca prawdopodobnie jade do Rzeszowa z Wroclawia wracam 13 lipca tez cos moge zabrac
jutro jade do wawy,w czw powrot
6lipca koszalin - ustronie- 7powrot
15lipca koszalin -mielno 27 powrot
4 lipca jadę w trasę z Poznania do Krakowa
7 lipca trasa powrotna Kraków - Poznań
Trasa Łódź - Sieradz - Wrocław to jutro a w niedzielę odwrotna kolejność. Mogę przewieźć sporo bo jadę kombi :P
Wciaz poszukuje kogos kto przemieszczal by sie w przyszlym tygodniu z Warszawy do Poznania.
dopiero po 15 lipca jade do POznania
No w Poznaniu to jestem aktualnie wiec nie za bardzo...
cholerka nikt mi chyba nie pomoze:(:(:(
Czy ktoś jedzie może w sobote z Warszawy do Wrocławia bądź legnicy??
Proszę o info na PW jakby co...
pzdr
nie wybiera sie ktoś może z Krakowa do Warszawy??