Mnie też można wpisać na czwartek.
Passat AVB-101KM manual.
Printable View
Mnie też można wpisać na czwartek.
Passat AVB-101KM manual.
i tym samym reszta automatycznie zostaje zapoisana na piatek.. do zobaczenia w Gliwicach:)
aktualna lista
Termin 24/25 czerwca
24 czerwca czwartek
1,Michas (leonclub) - Leon 1P 1.8tsi Bzb manual
2,Kashier 1,9 ASV
3,.Reniek - A4 ASB Q+tiptronic Avant 2007
4,TomekASZ - A3 8L 2002 1,9TDI 130KM ASZ manual
5,sergiusz0 Passat AVB-101KM manual.
25 czerwca piatek
1. Kuba84
2. siwy021 - Audi 2.0 TDI BKD 140 KM manual 2004
3. electro831111 - VW Golf 1.9 TDI ALH 90 KM manual 2001
4,.Arti_76 Superb AWX.
5. Mietek_25 - Passat B5FL TDI AVB 101KM skrzynia manual
I tutaj pytanie i sugestia z mojej strony , czy aby jest mozliwosc zebym i ja , i kolega michas z leonclub (ktory tez reflektuje na wczesna pore ze wzgledow na prace/szkole) mozemy byc jako pierwsi ? Czy moze juz jest jakies ustalenie o ktorym nie wiem?
nie marudz tylko przyjedz wczesniej i zajmij kolejke
dokladnie bo ja tez chce byc jak najszybciej chipowany i bede z samego ranka
wlasnie chyba chodzi o to , zeby tam nie koczować od 7 rano , nie ? :)
To bylo tylko moje pytanie, w takim razie przyjade najpozniej z wszystkich , nie ma problemu. Myslalem , ze jest tutaj juz coś uzgodnione, lub bedzizemy uzgadniac
Jest jeszcze wolne miejsce dla VW Golf IV 1,9 TDI 115KM AJM manual czy juz niebardzo? Niezaleznie jaki dzien i jaka godzina :> mi wszystko pasuje.
to chcesz na czwartek czy piatek? dopisuje bez problemu:)
to chyba cala procedura hamowanie-chip-hamowanie trwa mniej niz 2 godziny ? :D szybka akcja.. :)
Panowie jakie wyniki ? najbardziej mnie interesuje Passat AVB
Pozdro
ale to dopiero za tydzien:P
no faktycznie, nie wiem co mi sie ubzduralo............dzis przejezdzalem tamtedy i widzialem jakies furki, do roboty najprawdopodobniej wiec to moze dlatego lub moze za bardzo to przezywam :P
sorry nie widzialem ze sie wczesniej wyslalo pewnie, zapisujcie
kewin to kiedy mam zapisac? sa jeszcze miejsca i w piatek i czwartek:P wojtekgrce tez chcial ale si enei okreslil kiedy chce.. no Panowie szybka decyzja nastepny termin dopiero jak sie zbierze kolejna grupa a to moze potrwac:)
Witam chcialem sie zapytac czy beda jeszcze miejsca na czerwiec ibiza VSZ 131KM 1.9 TDI manual 2006r ?
Dodano:
Mysle ze raczej w piatek ale jak sie wyrobie to moze byc i czwartek, zapiszcie na piatek jakby cos to moze znajdzie sie miejsce na czwartek jeszcze :)
Dodano:
Zapisujcie na piatek :)
zapisany na piatek:P WIlda
Na którą tam najlepiej być ? bo jesli 2 godz auto robicie jedno to chyba nie musze czekać aż wszystkie się zrobią, nie ?:P chyba ze mus to mus :D ale na ktora byc na miejscu :)
Kewin, masz wszystko pieknie ładnie opisane w pierwszym poscie...
Witam, przed zawirusowaniem odstawilem auto do serwisu zeby oczyscili dolot i EGR. Przed chwila otrzymalem informacje ze mam problem..... rozszczelniony intercooler i turbo zaczelo zasysac olej :-(. W zwiazku z tym moj wyjazd do Gliwic w czwartek stanal pod duzym znakiem zapytania. Nie sadze aby udalo mi sie wymienic te elementy do srody. Jesli sprawiam klopot to bardzo wszystkich przepraszam.
Mam pytanie do Compsportu - czy macie moze przypadkiem turbo i intercooler do silnika ASZ,A3 z konca 2002r, nr ident. auta WAUZZZ8L33A083774.
Turbosprezarke mozesz kupic w www.turbo-tec.pl
Intercooler poszukaj na allegro.
Czy jeśli
" TomekASZ - A3 8L 2002 1,9TDI 130KM ASZ manual "
zrezygnuje na dobre z jutrzejszego przyjazdu do Gliwic to czy ja
Mietek_25 - Passat B5FL TDI AVB 101KM skrzynia manual
mógłbym wskoczyć na jego miejsce a
kewin138 ibiza VSZ 131KM 1.9 TDI manual 2006r
na moje ?
z tym że mi by bardziej pasowało być w czwartek jako 5
pytanie do organizatorów.............
mietek jak najbardziej jestem za... a z tymi ustaleniami co do godziny to tak jak sie wczesneij umawialismy na PW?
dokładnie, tak jak pisałem
Jak to ustalaliście na PW kto ma na którą być ??
Chłopaki zależałoby mi załatwić sprawę w miare szybko czy da radę żebym był jednym z pierwszych na jutro??
sergiusz nie interesuj sie za bardzio co ustalalismy na PW ale napewno nie to zebymietek byl pierwszy w kolejce..
jesli chcesz byc zachiipowany jako pierwszyt musisz pierwszy przyjechac, na nikogo sie nie czeka.. pozostale osoby musza soie powajic max do godziny 12... powodzenia wszystkim :)
:P:cool::bounce: Chip zrobiony. wyszło 267 BHP. szału ni ma, tzn auto wariuje ale liczyłem po cichu na troszke wiecej, lepsze to niż seria. Dzięki panowie z CompSport :thumbright:
u mnie również wszystko porządku
silnik AVB- 101 KM a wyszło 110 KM , 253Nm............. w serii
wynik końcowy 140 KM, 306Nm.............
wnioski:
całkiem przyjemnie się już jeździ :)
dzięki Panowie
ja niestety lipa silnik
seria wyszła 108 KM i 225 niutków , a po programie 128 km i 280 nm.
Mimo wszystko roznica kolosalna , chociaz nie spodziewalem sie takiej niespodzianki , biorac pod uwage - jak powiedzial patryk - ze silnik wyglada OK i wszystko wporzadku.
Witam.
Ja byłem pewien, że będę miał najgorszy z Was wynik, ale :D:
Pacjent to VW Golf 4 1.9 TDI 90KM ALH
1. Seria 101,3 KM, 212 Nm
2. Po wirusie 132,3 Km, 285 Nm
Jestem bardzo zadowolony:D
z nami byl passat 90 km , seria 112km , po programie 137. te silniki sa mega podatne na program ;) Ja juz szukam wtryskow. Ktos jest w stanie mi na PW napisac jakie wtryski do 1.9 asv sa potrzebne zeby wycisnac wiecej ?
haha:P czyli wszyscy zadowoleni i polkneli bakcyla:P to sie teraz zacznie szalenstwo z szukaniem dodatkowej mocy:P powodzenia wszystkim w dalszych modach:P
a3 8l 1.9 tdi 110 KM AHF
było; 119 km
jest; 142 km /308 Nm
jak dla mnie jest szał, ale WILDA dobrze mówi i raczej na tym modzie sie nie skończy ;p
pozdr:)
jaki przelot ty w ogole miales ?
To może ja również wpisze:)
Audi A3 8P 2.0 tdi 140 KM BKD
Seria 149 KM i 334 Nm
Aktualnie 174 KM i 381 Nm
Uśmiech sam maluje się na twrzy :)
Dzieki za wszystko
To i ja się pochwalę
w serii było 135 i 295 teraz jest 165 i 367 nie miałem zbytnio gdzie potestować ale po mieście była rewelka. Jutro nie odpuszczę :)
U mnie z silnika AVB 101KM okazało się że było 112 i 255Nm po wirusie 139 i 301Nm ogólnie szału nie ma ale jest lepiej niż było :)