Bardzo POLECAM!!! super szybki kontakt i naprawde WARTO
Printable View
Bardzo POLECAM!!! super szybki kontakt i naprawde WARTO
Witam,
dziękuję za pomoc, szybka i fachowa diagnoza wprost z serwisu :)
Historia i przebieg się zgadza :cool: Szybko i sprawnie. Polecam
Polecam !! Szybko i rzeczowo.
Ja też bardzo polecam uzytkownika comoaligato. Bardzo szybki i bez problemowy kontakt.
Piękna sprawa! info bardzo szybko dotarły, warto
Szczerze polecam tego użytkownika.
I ja sie dołączam do grona zadowolonych 'klientów'. :)
Polecam tego użytkownika, facet jest bardzo konkretny i uczciwy.
Polecam, ekspresowa pomoc, mimo, że nie było historii autka zwrócone pieniążki, jeszcze raz polecam
Polecam Tego użytkownika. Bardzo szybkie info
Polecam.Szybko i sprawnie.
ostatnio w serwsie powiedzieli mi ze zabroiono im udostepniania jakich kolwiek informacji o aucie nawet wlascicielowi....
dzisiaj to samo usłyszałem... ale rozrząd to bardzo chętnie wymienią tak, że od razu można wjeżdzać na serwis :D
zdecydowanie polecam, informacje uzyskałem bardzo szybko
Przypominam wszystkim iz ten temat jest moderowany tak wiec nie ma co pisac 2-3 postow pod rzad bo i tak czekaja na zatwierdzenie
comoaligato prosze usun skrzynke mam strasznie pilna sprawe i zalezy mi strasznie na czasie
Polecam kolegę,szybko i sprawnie mamy historię serwisową i wiemy co było robione w naszych autach a zarazem chroni nas przed zakupem jakiś wynalazków składanych z kilku przystanków(tzw. super okazji,bezkolizyjnych,igiełek itp.)
comoaligato probowalem wyslac ci wiadomosc ale znowu masz pelna skrzynke wiec pisze tutaj dzisiaj poszedl przelew wiec daj znac jak cos bedzie wiadomo. dzieki
To pisz na maila bezpośrednio, a nie na skrzynki. comoaligato@wp.pl lub gg 5334754 - mam nieraz dwie trzy informacje w skrzynce i juz pełna, to nie moja wina.
Pozdro
Szybka i rzetelna informacja. Polecam użytkownika >>> comoaligato <<<
Szybko i profesjonalnie. Polecam :)
Polecam, bardzo szybki kontakt i rzetelnie
pozdro
czy nadal można sprawdzić VIN? Czy historia jest po polsku?
kolega sprawdzał parę dni temu kilka trójek i bardzo zadowolony. Język historii zależy od kraju w którym był robiony serwis danego auta to chyba logiczne :)
Podziękowanie dla kolegi comoaligato za sprawdzenie :) I przestrzegam kolegów. Jak kupujecie samochód pierwsze sobie sprawdźcie vin :)
Szczerze polecam, bardzo dobry kontakt, szybkie info.
Polecam w 100%, dobry kontakt, błyskawiczna odpowiedź
można polecić :D
Również polecam, pełna historia serwisowa auta, naprawdę warto przed zakupem sprawdzić przeszłość wymarzonej audi.
Kapitalna sprawa móc sprawdzić "rzecz nieosiągalną". Rzetelny i godny polecenia człowiek. Ekspresowy termin realizacji. Polecam wszystkim.
Dziękuje za dobre słowa :)
Ja również polecam comoaligato szybko,konkretnie i na temat :thumbright:
Bardzo polecam! ...kontakt jest szybki, a info o historii auta jeszcze szybciej, wszystko zgadza się z książką serwisową.
Pełen profesjonalizm, polecam!
tez z czystym sumieniem polecam - bardzo szybkie zalatwienie sprawy!
Polecam wszystkim! Przejrzałem na oczy, na moje szczęście, przed zakupem. Dzięki!
również musze pochwalić kolegę . zanakomity i szybki kontak. info o aucie błyskawicznie.dzięki
Ja, podobnie jak przedmówcy - POLECAM!
Jak najbardziej mogę polecić. Wszystko wypisane jak na dłoni :)
Polecam szybka i konkretna odpowiedz a takze dostosowanie do potrzeb zamawiajacego klienta
Dzieki pozdrawiam
"Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam."
:)
Polecam bardzo.
Głównie chodziło mi o 100% potwierdzenie przebiegu które się potwierdziło.
Dziękuję.
Jak najbardziej Polecam :) ! Cała transakcja przebiegła bardzo szybko :)!
Jeszcze raz POLECAM ! Pomógł a co więcej, nie było historii autka i zwrócił pieniądze !:) 100% uczciwości i zadowolenia !
"Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam."
Gorąco polecam...
100% pozytyw szybko i sprawnie polecam.
szybko, sprawnie, bez ściemniania, wszystko czarno na białym co za ile i na kiedy! Polecam!
Polecam - co prawda historii auta nie było, ale pieniądze zwrócone bez problemu!